La granita dintre ani

Acum, la granita dintre ani, zambesc. Imi aduc aminte de clipele oferite de 2017, anul ce se pregateste se plece, lasand loc unui nou inceput. Un inceput ce promite a fi promitator. 2017, nu pleca inca, mai am ceva sa iti spun: multumesc pentru fiecare zi. Am invatat si mi-am indeplinit cateva dorinte; am inteles ca pot trece peste fricile mele, daca privesc, cu pozitivism si incredere, fiecare incercare. Am invatat ca, atunci cand spun “nu pot”, de fapt pot sa fac chiar mai mult. Am invatat sa ma iubesc si sa ma respect asa cum sunt. Am invatat ca e nevoie, cateodata, sa ma abtin de la a face comentarii ce nu isi au locul, sau de la a citica.

Sursa poza: Google Images

2017, cu tine am inteles ca, daca imi fac un plan, cred in el si il pun in practica, poate ca nu mi se indeplineste exact cum vreau, insa mi se indeplineste frumos si asa cum trebuie sa fie, de fapt. Tu m-am invatat, prin lectiile ce mi le-ai dat, ca, in anumite momente, trebuie sa am rabdare cu oamenii si cu mine. Trebuie sa ma retrag cu doi pasi inapoi, atunci cand sunt nervoasa si sa privesc problema din ambele unghiuri de vedere. Poate cu nu am dreptate, asa cum cred. Sau poate ca, pur si simplu, “lupta” nu este mai importanta decat pacea mea si a omului cu care ma cert.

Sursa poza: Google Images

2017, multumesc, din suflet, pentru momentele minunate ce mi le-ai daruit. Sunt clipe ce mi-au ramas, intiparite, in inima. Sunt clipe ce ma vor ajuta sa trec peste momentele dificile. Sunt clipe de basm, pe care le tin, ferecate, in amintirile mele. Multumesc pentru oamenii ce i-am cunoscut; de la fiecare am avut cate cave, frumos, de invatat. Multumesc pentru pisicuta mea, ce ofera atat de multe iubire in casa. Multumesc pentru oamenii ce imi sunt alaturi si ma iubesc, neconditionat. Te imbratisez, 2017, si te las, acum, sa pleci. Drum bun. In cinstea ta, imi e sarbatoare in suflet.

Sursa poza: Google Images

2018, te astept asa cum se cuvine. Mi-am facut curatenie in suflet. Am transformat amintirile grele, in amintiri din care am invatat ceva folositor; pentru ca m-am iertat, pe mine. Am chemat, in fata, amintirile frumoase, ce imi insenineaza viata. Am deschis, larg, ferestrele sufletului si am aerisit, bine bine, fiecare coltisor. Am spalat pe jos, pentru a scapa de tot ceea ce imi ingreuna amintirile. Am pus acolo, intr-un ungher, flori de tei si lavanda. Ador mirosul lor!

Sursa poza: Google Images

Bun venit, 2018! Sunt gata sa iti primesc provocarile, cliele frumoase, dar si cele mai grele, noii prieteni si oamenii ce doar se vor da drept prieteni. Sunt gata pentru zambete si lacrimi, pentru rasete si jocuri.
Bun venit, 2018! Simt eu ca vom face echipa buna. Stiu, pur si simplu.

Adelina Anca F.
Furtuna de Emotii

Sursa poza: Google Images
Daca iti place, da-i un share. 🙂Share on Facebook
Facebook
13Share on Google+
Google+
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Lasa-mi o amintire :)