Toamna mea magica

A venit, a venit toamna,
Acopera-mi inima cu ceva…

…Cu o imbratisare a sufletului tau
Sau, mai bine, sau mai bine, cu un text scris de mana ta!

Toamna mea magica, bine ai venit! Imi era dor de tine. Te asteptam. Ce bine ca ai venit! Acum, voi asterne pe hartie stropi de ploaie imbracati in idei – curcubeu. Acele idei ce vor ajunge la sufletul oamenilor. Frunze colorate vor cadea, cateodata, in cuvinte si le vor da o culoare si o stralucire aparte. Ah, ce minune sa te pot simti, toamna mea draga! Ce minune ca sufletul meu rezoneaza cu tot ceea ce tu imi oferi: ploile ce imi curata orice urma de greutate, culorile minunate ce imi imbraca sufeltul in curcubeu, vantul ce adie usor, parca mangaindu-ma.

Sursa poza: Google Images

Voi scrie…voi scrie cu drag si dor. Cu doine, cu balade, cu povesti din basme. Voi scrie cu sufletul, lasand o parte din mine in fiecare articol. Cu fiecare cuvant ce il voi scrie, voi lasa aripi sa imi creasca; aripi de libertate, de fericire; aripile prezentului. Atunci cand scriu, simt ca traiesc in prezent. Nu mai coneaza nici trecut, nici viitor. Sunt doar eu, muzica, lumanarile aprinse, betisoarele aromate si…blogul meu. Nimic nu mai conteaza acum.

Sursa poza: Google Images

Dragii mei, ma inscriu la Super Blog – competitia ce o astept, mereu, cu sperante noi. Cu idei ce asteapta sa le descopar, cu zambetul pe buze si cu o adiere de “stiu ca am sa reusesc” in suflet.

Da, am sa reusesc sa aduc, oamenilor, povesti cu talc. Iubire. Aripi de visare. O lume mai buna, macar in acele cateva momente in care imi vor citi articolul.

Da, am sa resusesc sa devin un scriitor mai bun, pentru ca SuperBlog asta ma invata: cum sa devin mai buna, cum sa trec peste “eu nu pot scrie asa ceva“, cum sa imi depasesc limitele.

Da, am sa reusesc sa readuc pozitivul si frumosul in lumea mea si in lumea celor ce vor citi blogul meu.

Cu drag va imbratisez pe toti si va urez o toamna de poveste, o toamna magica; sper sa avem, cu totii, acea toamna care sa ne mangaie sufletele si care sa ne usureze problemele.

Succes in competitie, SuperBloggeri si spor in a scrie articole cat mai frumoase!

Articol scris pentru a anunta participarea a SuperBlog
Adelina Anca F.

Daca iti place, da-i un share. 🙂Share on Facebook39Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0

Lasa-mi o amintire :)