Ganduri contradictorii

De multe ori, devin prizoniera propriilor gânduri. Prizonieră între vis şi realitate; între visul de a-mi planifica viaţa după bunul meu plac, ocupându-mă mai îndeaproape de ceea ce îmi place şi între realitatea care îmi spulberă visul.

De-a lungul timpului, a trebuit să renunţ la planurile deja conturate, la visele pentru care începusem să lupt, la oameni dragi mie, care s-au transformat din “prieteni” în “amici”, apoi în “necunoscuţi”.

De-a lungul timpului, mi-am construit o barieră care să mă ţină, pentru câteva momente, departe de cruda realitate; am învăţat că este de ajuns să închid ochii şi, pe fundalul unor melodii de relaxare, să mă las puratată de umbra viselor nerealizate…am înţeles că, atunci cand îmi este greu, doar aşa pot obţine un bilet spre frumoasa călătorie către sufletul meu. Mă întorc, însă, mult prea repede din această călătorie.

Realitatea are, întotdeauna, grijă să se opună în faţa dorinţei ce freamătă, încă, în sufletul meu, îndemnându-mă să urmez calea care mă duce, poate, spre realizarea viselor.

Sursa poza: Google Images. POZA EDITATA DE MINE. Textul imi apartine

Sunt încă prizonieră a propriilor gânduri contrarii. Ştiu însă că, mai devreme sau mai târziu, va trebui să aleg; şi sunt convinsă că voi face cele mai bune alegeri – pentru că aşa voi considera că este bine la momentul respectiv!

Înainte, eram prizonieră între gândul din prezent şi amintirea dureroasă din trecut. Am învăţat, însă, că este bine să las, în urmă, trecutul. Pentru că doar clipa de acum contează. Am învăţat că am, întotdeauna, cu mine, cel mai from dar…clipa de acum!

Adelina Anca F.
Furtuna De Emotii

Daca iti place, da-i un share. 🙂Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Iti astept parerea :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *