Exercitiu de imaginatie pentru…domni

Dragi domni… 

Astazi, vă propun un exerciţiu de imaginaţie…un exerciţiu în care mă voi adresa la persoana a doua, singular…pentru ca impactul să fie mai puternic!
Ştii cum e  să îţi fie, cu adevărat, dor de cineva? 
Ştii cum te simţi când îţi doreşti să auzi vocea persoanei dragi, însă…te loveşti de un zid? Atunci când îţi doreşti să auzi vocea persoanei dragi şi când, cu speranţe în suflet, suni…ştii cum este să te gonească în câteva minute? Te-ai lovit, vreodată, de acest zid?

Dragă domnule…imaginează-ţi că faci, pentru câteva clipe, schimb de roluri cu…iubita ta!

Sursa poza: Google Images

Ştii cum e să aflii că m-am întâlnit, fără ca tu să ştii, cu fostul mei iubit, sau cu un baiat, pentru a avea o relaţie mai intimă cu el? Oare cum te-ai simţi? Cum te-ai simţi dacă ai ştii că vreau să păstrez o prietenie strânsă cu un fot iubit? Ai putea continua relaţia noastră, ca şi până în acest moment? Ai putea să ştii că vorbesc, destul de des, cu un fost iubit sau cu un băiat? Că vorbesc vrute şi nevrute? Ai putea să ştii toate acestea şi să priveşti totul ca şi până acum? Ai putea să ştii toate acestea şi să îţi păstrezi gelozia în…limite normale?
Ştii cum e, dragul meu, să aflii că am mers la petreceri cu un fost iubit, fără ca tu să fi ştiut? 

Sursa poza: Google Images

Ştii cum e, dragul meu, să continui o relaţie în care ţi-ai pierdut o parte din încrederea pe care o aveai în persoana dragă? Ştii tu cum e să continui relaţia, gândidu-te că persoana dragă are o legătură atât de strânsă cu foste iubiri? Ştii tu, oare, cum e să bănuieşti că eu, iubita ta,  te-am înşelat, sau vreau să te înşel? Ştii cum te simţi atunci când bănuieşti că ai fost înşelat, dar nu ai dovezi palpabile?

Ştii tu cum e să te învinuieşti, gândindu-te că, poate, persoana dragă nu te-a înşelat? Şi că, poate, TU eşti cel care are probleme, cel care este prea gelos?
Dragul meu…ştii cum este să nu îţi doreşti să controlezi persoana dragă, dar, dacă nu faci acest lucru, să îţi pui fel şi fel de întrebări şi să îţi faci tot felul de gânduri negre cu privire la infidelitatea jumătăţii tale? Dacă nu faci acest lucru, îţi faci rău ţie şi, implicit, relaţiei?


Exerciţiul de imaginaţie continuă…

Gândeşte-te, dragul meu domn, că, pentru a mă face fericită, ţi-ai călcat pe propriul orgoliu…ai acceptat să faci ceva ce, cu puţin timp în urmă, nici nu ai fi vrut să auzi că ţi se cere…dar acum, pentru mine, pentru că mă iubeşti atât de mult…ai decis să faci ceea ce îmi doream de mult timp! Gândeşte-te, dragul meu că, după ceea ce s-a întâmplat…eu m-am simţit foarte bine, fericită şi împlinită, iar tu…te-ai simţit rău din punct de vedere psihic şi fizic…te-ai simţit rău, însă ai preferat să ascunzi această stare şi să îmi zâmbeşti…cum te simţi acum?

Exerciţiul de imaginaţie continuă! Te rog, concentrează-te! 

Sursa poza: Google Images

După ce ai făcut ceea ce nu credeai că vei face vreodată…persoana dragă îţi mai cere acest…serviciu…iar tu, promiţându-ţi că va fi ultima pentru dată, cedezi şi acum…pentru că mă iubeşti…şi pentru că îţi este frică de…concurenţa fostelor mele iubiri! Pentru că ştii că, ceea ce îmi doresc şi nu voi găsi la tine…pot găsi la fostele iubiri…sau, de ce nu…la alţi bărbaţi!

Dragul meu domn…acum te afli într-un cerc vicios…aşa cum multe femei, din întreaga lume, se află! Cum te simţi? 

Dacă te-ai concentrat, măcar puţin, pentru a duce la bun sfârşit acest exerciţiu de imaginaţie, ai aflat, măcar pe sfert, cum se simt femeile în astfel de situaţii…

Vrei o pauză? NU…încă nu am terminat acest exerciţiu!
Ai o relaţie de iubire? Gândeşte-te la cât de perfectă este relaţia ta…gândeşte-te dacă, în relaţia cu femeia iubită, ai procedat ca mai sus…gândeşte-te, analizează şi trage singur concluziile…!


© Adelina Anca F.         
© Furtuna De Emotii

Daca iti place, da-i un share. 🙂Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Iti astept parerea :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *