Darul cel mai preţios: VIAŢA!

Am trecut, prin viaţă, cu dorinţa de a trăi, cu dorinţa de a avea lângă mine oameni dragi sufletului meu, cu dorinţa ca paşii pierduţi în urma mea să rămână, în amintirea universului, ca oaze de lumină, de speranţă, de voinţă.
Am înţeles, în timp, că tot ceea ce fac lasă, în urma mea, un GEST FRUMOS sau o AMINTIRE DUREROASĂ
Am învăţat din greşeli, am preluat, de la oameni, doar gândurile bune şi gesturile frumoase, am ajutat, atunci când am putut. 

Am învăţat să ascult, să sfătuiesc doar atunci când simt că este bine şi am înţeles că oamenii si animalele au nevoie de o îmbrăţişare, o mângâiere sau, pur şi simplu, de cineva care să îi asculte,sa le fie alaturi.

Deseori, atunci când îmi lipsea ceva, mă întristam. Deseori, mă trezeam dimineaţa şi îmi spuneam “încă o zi…sper să treacă repede!”. În timp, am conştientizat că fiecare zi este un dar ce mi se oferă. Am înţeles că fiecare clipă este o minune. În fiecare dimineataţă, mi-am făcut un obicei din a mă trezi cu zâmbetul pe buze, chiar dacă ştiu că mă aşteaptă o zi grea.

Aminteşte-ţi că fiecare zi este un dar…fiecare moment trăit este cel mai preţios dar ce îţi poate fi dat! Învaţă să preţuieşti aceste daruri cu bucurie, sinceritate, bunătate, optimism, voinţă, dorinţă de viaţă. 
Nu uita să zâmbeşti…zâmbetul este cel mai frumos dar pe care ţi-l poti face ţie insăţi/însuţi! 

Sursa poza: Google Images


© Adelina Anca F.
© Life&Soul 

Daca iti place, da-i un share. 🙂Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Iti astept parerea :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *