Personajul din oglinda

Mă uit în oglindă; încerc să rup bariera dintre cele două personaje care există acum. Îndrept uşor mâna înspre oglindă, parcă încercând să fac cunoştinţă cu persoana din faţa mea…Mă uit în oglindă şi încerc să mă recunsc. Dar oare mă cunosc cu adevărat? Oare ştiu cine sunt?

Sunt toate sentimentele, dorinţele, clipele frumoase şi clipele mai puţin frumoase pe care le-am trăit. Sunt tot ceea ce am gândit de-a lungul timpului. Sunt cărţile pe care le-am citit, sunt filmele pe care le-am văzut, prietenii pe care i-am ales. Sunt suma tuturor lucrurilor pe care le-am făcut de-a lungul timpului.

Una după alta, trec prin faţa mea toate amintirile…amintiri frumoase, amintiri triste, amintirea clipelor grele, amintiri care se reflectă în oglindă printr-o persoană pe care aproape nu o recunosc, o persoana care nu zâmbeşte, nu se mişcă, nu vorbeşte…vreau să ajut personajul din oglindă să zâmbească, să schiteze fericirea şi optimismul. Îmi triez amintirile şi le păstrez doar pe cele mai frumoase. Privesc iar personajul din oglindă: acum zâmbeşte, se mişcă şi chiar râde. Râd şi eu…acum starea mai fericita si mai impacata cu mine!

Sursa poza: Google Images

 
© Adelina Anca F.
© FurtunaDeEmotii

Daca iti place, da-i un share. 🙂Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Iti astept parerea :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *