In primul rand, trebuie sa ma iubesc si sa ma rasfat pe mine! Apoi, apar minunile.

Azi, sunt fericită! Sunt recunoascătoare pentru această zi minunată.
Sunt fericită pentru că am, alături, oameni frumoşi, mai ales, sufleteşte.
Sunt fericită şi mulţumesc pentru micile bucurii ale vietii, ce îmi dau putere şi speranţă în fiecare zi.

Sursa poza: Google Images

Sunt fericită, pentru că sunt eu…exact aşa cum vreau să fiu, nu cum vor alţii!
Am înţeles că, în primul rând, trebuie să mă respect şi să mă iubesc pe mine; şi asta fac.
În fiecare zi, petrec timp de calitate. Doar eu cu mine. Eu şi sufletul meu. Nu este mereu uşor să las, deoparte, problemele şi să îmi readuc atenţia doar către mine. Nu este nici imposibil!
Zilnic, îmi fac timp pentru a-mi asculta sufletul. Pentru a-mi asculta corpul. Pentru a discuta cu inima mea. Pentru a-mi zâmbi.

Sursa poza: Google Images

 
 
Zilnic, îmi fac timp pentru a asulta muzica ce mă relaxează. Pentru a contempla natura. Pentru a ajuta oamenii, chiar şi prin simplul fapt că îi ascult. Sau că le zâmbesc. Sau că îi întreb…”cum îţi mai este?”
Nu-i aşa că te simţi mai bine atunci când ajuţi oamenii? Sau animalele? Păsările? Natura? Însă, pentru a ajuta, iubi şi respecta, trebuie să te ajuţi, iubeşti şi respecţi pe tine! Iar pentru asta, trebuie să înveţi să îţi asculţi corpul. Şi sufletul. Trebuie să înveţi să le dai ceea au nevoie. De exemplu…
Atunci când, în suflet, emoţiile se transformă în furtună, mă descarc. Plângând. Ştii, plânsul este cel mai bun medicament; şi este gratuit. Plângând, simţi cum toate problemele ce îţi apasă sufletul dispar. Apoi…apare curcubeul. Apare soluţia pentru acea problemă.

Sursa poza: Google Images

Obişnuiesc, deseori, să dansez. Vei râde, însă, atunci când te confrunţi cu două sau mai multe opţiuni şi nu ştii pe care să o alegi, cel mai bine este să…dansezi. Până la epuizare. Pe muzica ta preferată. Dată la maxim.
Cred că râzi acum şi te întrebi unde e logica. E simplu…acele opţiuni sunt nişte gânduri. Gândurile sunt energie. La fel ca şi emoţiile.
Atunci când dansezi, oboseşti. Depui un efort. Oboseala aceasta este, însă, benefică…pentru că oboseşti…
…cu zâmbetul pe buze; sau doar mie mi se întâmplă asta? Obosind, vei risipi anumite energii şi vei avea mintea mai limpede. Acum, oboist/ă fiind, este momentul să revizuieşti opţiunile. Cu ce ai rămas?! Cu clipa prezentă!

Sursa poza: Google Images


FurtunaDeEmotii
Adelina Anca F.

Daca iti place, da-i un share. 🙂Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Iti astept parerea :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *