Esti o minune; ai, in tine, o putere nemarginita.

Poti face orice! Trebuie doar sa iti gasesti puterea ce se afla in sufletul tau. Este deja acolo, ramane doar sa o constientizezi. Fa-ti putin timp pentru a sta la taclale cu…tine.

Cand ti-ai intrebat sufletul, ultima oara, cum se simte? Cand ai ascultat, ultima data, bataile inimii? Cand ti-ai dus, ultima data, mana in dreptul pieptului, ai inchis ochii si ti-ai ascultat corpul? Nu trebuie sa imi raspunzi la aceste intrebari. Tu stii, deja, raspunsul. Raspunde-ti, sincer, tie.

Mi-as dori ca raspunsul tau sa fie acum 10 ani decat nicioadata. Nu-i asa ca ai facut aceste lucruri macar o data? Nu-i asa ca ti-ai dorit sa te cunosti atat de bine, incat sa incerci sa te cunosti si pe interior; acolo, in suflet?

Sursa poza: Google Images

Stii, izvorul tau de putere vine din cat de bine te cunosti, ca si suflet. Ca si spirit. Aminteste-ti intotdeauna: tu nu esti un corp cu suflet, tu esti un suflet cu corp. Puterea ta interioara vine din sufletul tau, suflete!

Opreste-te putin din citit. Trage, adanc, aer in piept. Fa-ti un ceai aromat, bun. Te invit sa bei un ceai cu mine.

Sursa poza: Google Images

Ceaiul ma ajuta, intotdeauna, sa ma relaxez. Sa respir. Sa ma reconectez cu sufletul meu. Sa fiu prezenta; iar prezentul, atata timp cat esti constient/a de el, iti aduce puterea interioara ce te va ajuta sa iti indeplinesti orice dorinta.

De aici vine acea puterea cu care poti muta muntii din loc. Din prezent. Din respiratie constienta. Din introspectie. Din meditatie. Din suflet.

Invita-ti sufletul la un ceai si intreaba-l ce mai face. Pune mana in dreptul inimii. Simti bataile?

Sursa poza: Google Images

Esti o minune; ai, in tine, o putere nemarginita. Mai viziteaza-i, din cand in cand, sursa – sufletul tau.

Doar atunci, cand esti conectat/a cu propriul suflet, esti prezent/a. Doar atunci poti spune, cu mana pe inima, viata, bine te-am gasit! Esti atat de frumoasa!

Furtuna de Emotii
Adelina Anca F.

Daca iti place, da-i un share. 🙂Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Iti astept parerea :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *