Cu totii ajungem sa facem, candva, ceea ce blamam la altii.

Am intalnit, de-a lugul vietii, fel si fel de oameni. Oameni ce mi-au lasat cele mai frumoase amintiri luandu-mi, in schimb, lumina din suflet.
Am intalnit oameni ce, desi i-am tratat cu indiferenta, mi-au dat tot ce au avut mai bun, sufleteste.

Sursa poza: Google Images

M-am purtat frumos cu oameni ce mi-au facut rau si nu am stiut cum sa ma port cu oamenii care imi zambeau din suflet. Am dezamagit oameni care nu meritau, pentru ca sufletul meu a fost secat de oamenii carora le-am dat tot ce aveam mai bun.

Nu regret, insa, nimic. Stiu ca, atunci cand le-am gresit anumitor oameni, treceam printr-o perioada foarte grea. Atunci sufletul imi era, pur si simplu, pustiit. Vroiam doar sa ma razbun…pe oricine imi iesea in cale. In timp am inteles ca, de fapt, m-am razbunat pe mine. Atat. Acele razbunari mi-au ramas, ca niste fantome, in amintire. Din cand in cand, ma bantuie.

Sursa poza: Google Images

Cu totii ajungem sa facem, candva, ceea ce blamam la altii. De ce? Nu stiu…pentru ca suntem oameni. Pentru ca nu putem fi perfecti. Pentru ca nu devenim rai din proprie initiativa; alti oameni, alte intamplari, ne-au inrait.

Gresim. Gresesc. Si, in acele momente, nu ii cer iertare decat sufletului meu. Nu obisnuiesc sa cer iertare oamenilor carora le-am gresit, insa incerc sa nu mai repet greseala. Am grija sa ii alin sufletul acelui om nu prin vorbe, ci prin fapte.

Iarta-ma ii spun doar sufletului meu. Atunci cand greselile trecutului ma bantuie, inchid oshii, pun mana in dreptul inimii si ii cer iertare sufletului.

Sursa poza: Google Images


Furtuna de Emotii
Adelina Anca F.

Daca iti place, da-i un share. ­čÖéShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Iti astept parerea :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *