Eu sunt bine. Tu cum esti, suflete?

Am invatat, de-a lungul timpului, sa ma bucur de fiecare moment al zilei. Am inteles ca fiecare dimineata este, de fapt, cel mai pretios dar pe care ni-l da viata: inca o zi petrecuta pe aceasta planeta. Am invatat ca nimic nu este mai important decat timpul prezent. Pentru ca prezent inseamna viata!

Desi ma bucur de fiecare secunda ce imi este dat sa o traiesc, recunosc ca noaptea imi este pansament pentru minte, trup si suflet. Noaptea, reusesc sa ma reconectez cu sufletul meu. Obisnuiesc sa ascult muzica usoara, sa privesc luna si stelele; in acele momente, magia incepe! In asta noapte am hotarat sa imi acord mai mult timp pentru sufletul meu. Pentru mine. Pentru reconectare. Magia incepe

Sursa poza: Google Images

…Privesc cerul. Luna este perfecta! Ea, stralucitoare; stelele, in jurul ei. Parca dorind sa o ocroteasca. Sufeltul imi este din ce in ce mai linistit. O caldura placuta ma infioara. Nu imi pot lua ochii de la Regina Noptii – luna. O privesc si pun, instinctiv, mana in dreptul inimii. Tic-tac. Tic-tac. Tic-tac. Inchid ochii. Imi simt sufletul mai vin ca niciodata. Simt cum, intre mana mea si inima circula energii. Pozitive. Frumoase. Emotionante.

Deodata, aud o voce, inceata:
– Cum iti mai este, draga mea?
Tresar. Ma sperii, vreau sa imi pun mana in dreptul inimii, dar nu pot. Ceva ma indeamna sa las mana acolo. Aud, iar si iar, din ce in ce mai clar:
Cum iti mai este, draga mea?

Privesc luna, parca asteptand un raspuns de la ea.
Sunt bine. Invat, cu fiecare clipa ce trece, sa ma bucur de orice mi se intampla in viata. Stiu ca nimic nu este intamplator. De aceea, imi invat mintea sa gandeasca pozitiv. Sa vada frumoasul din orice. Clipa de clipa, suflete, incerc sa raman conectata cu tine. Incerc sa inteleg fiecare semnal pe care mi-l dai.Invat, inca, sa imi las pasii vietii purtati in specatolul pe care tu l-ai pregatit pentru mine. Imi doresc, suflete, sa te urmez. Sa ajung acolo unde am fost menita sa ajung. Te rog doar sa ai rabdare cu mine. Pentur ca imi este greu. Imi este greu, inca, sa disting semnalele tale de cele ale mintii. Imi este frica sa nu gresesc. Recunosc ca o parte din mine ar vrea sa ajunga, cu usurinta, la fiecare vin neimplinit. Ar vrea sa se razbune pe oamenii ce mi-au facut rau. O alta parte, insa, isi doreste, cu ardoare, sa te cunoasca, suflete; si sa mearga alaturi de tine. Cateodata, ma cuprinde frica. Nelinistea. Simt, insa, ca fac progrese. Te simt pe tine, suflete, mai viu.
Iar eu…eu…sunt mai bine ca oricand! Sunt fericita. Am inteles ca, pentru a fi fericita, nu imi trebuie nimic. Fericirea este in mine, nu trebuie sa fie atrasa de nimic altceva.

Sursa poza: Google Images

Sunt linistita, suflete. Stiu ca, orice mi s-ar intampla, se va intampla spre binele meu. Si voi reusi sa trec peste orice.
Sunt implinita sufleteste. Pentru ca am grija sa cladesc comori in sufletul meu si in sufletul oamenilor din viata mea, nu in jurul meu!
Ma simt binecuvantata, suflete! Ori de cate ori privesc natura, florile, soarele, luna, stelele; ori de cate ori zambetul unui copil imi aduce curcubeu in viata mea. Ori de cate ori pot sa ajut si sa vad un animal fericit. Sau un om fericit. Ori de cate ori ma pot plimba, mana-n mana cu ploaia; ori de cate ori ascult muzica ce imi face sufletul sa vibreze; sau atuni cand scriu. Ori de cate ori ciesc sau meditez. Ori de cate ori petrec timp cu minesi imi dau seama ca nu ma pot plictisi, nicicand, eu cu mine! In aceste momente, suflete, stiu ca sunt binecuvantata. Ca orice alt om!
Sunt bine, suflete. Sunt bine, pentru ca am grija sa ma reconectez cu tine. Sunt bine, pentru ca imi traiesc viata ghidandu-ma dupa regulile mele, nu dupa regulile societatii. Sunt bine, pentru ca am invatat sa vad tot ceea ce mi se intampla – bun sau rau – ca o binecuvantare.
Eu sunt bine. Tu cum esti, suflete?

Sursa poza: Google Images

Articol publicat in cartea “Asta Noapte”
Furtuna de Emotii
Adelina Anca F.

Daca iti place, da-i un share. 🙂Share on Facebook
Facebook
0Share on Google+
Google+
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Iti astept parerea :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *