Nu îţi căuta jumătatea! Eşti complet/ă!

Am învăţat, de-a lungul timpului, să mă respect;  mă iubesc. Am înţeles că nu este nevoie să îmi aştept jumătatea, pentru că sunt un întreg. Aşadar, nu trebuie să aştept pe nimeni pentru a mă face fericită. Pur şi simplu, fericirea este cu mine. Mereu. Sunt fericită şi atât. Ştiu că, pentru mine, îmi sunt îndeajuns. Întotdeauna am gândit aşa şi am ştiut, în sufletul meu, că tot ceea ce este mai bun mă va urma.

Sursă poză: Google Images

Cea mai importantă relaţie este cea cu…noi înşine. Înainte să te aventurezi în orice relaţie, ideal este să fii împăcat/ă, fericit/ă şi împlinit/ă tu cu tine. Învaţă să te iubeşti, apoi vei putea iubi pe oricine altcineva. Fericirea este înăuntrul tău. Învaţă să fii fericit/ă tu cu tine.  Învaţă să fii pozitiv/ă, optimist/ă; învaţă să mergi, mână-n mână cu fericirea. Fă cunoştinţă tu cu tine, cu sufletul tău.

Sursă poză: Google Images
Observ, deseori, la prietenele sau cunoştiinţele mele (femei), cum ori sunt într-o relaţie pentru care fac multe compromisuri, pentru că de…spun ele că sunt femei şi asta trebuie să facă; ori sunt singure şi caută, cu frica de a nu rămâne singure, un bărbat cu care să se căsătorească…
…nu şi eu! Am ideile mele foarte bine întipărite în minte şi în suflet despre ceea ce înseamnă să ai o relaţie. Mereu mi-am dorit, lângă mine, un bărbat nu care să mă completeze, pentru că sunt completă; ci un bărbat care să mă respecte, aşa cum mă respect şi eu. Un bărbat care să mă iubească, aşa cum mă iubesc şi eu. Un bărbat care să râdă, să glumească, să lupte pentru ceea ce îşi doreşte, să îşi asume riscuri, aşa cum fac şi eu.
Sursă poză: Google Images
Mi-am dorit să am o relaţie frumoasă. Bazată pe respect. Pe iubire. Pe zâmbete şi pe copilărie. Asta am avut. Şi asta am acum. Sunt fericită cu mine, cu noi, cu ceea ce am în prezent.

Ştii, dragă cititoare (şi drag cititor – este valabil şi pentru domni acest mesaj), secretul este să te simţi complet/ă tu cu tine; toate celelalte vor veni, către tine, fiind alese de sufletul tău. Trebuie doar să ai grijă de tine şi de suflet. Ce îşi doreşte, de fapt, sufletul tău?Adelina Anca F.
Life&Soul

http://lifeandsoulofficialpage.blogspot.com/feeds/posts/default
Daca iti place, da-i un share. 🙂Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Iti astept parerea :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *