Secret

Luni. O nouă zi aici, în Anglia. Ca de obicei am mers la muncă. Am văzut şi am interacţionat cu femei din mai multe ţări; inclusiv din Anglia. Recunosc că nu degeaba se spune că femeile din România sunt cele mai frumoase. Am observat că femeile din Anglia sunt neîngrijite. Care o fi, oare, secretul frumuseţii noastre, a româncelor?

Stau şi mă întreb. Cu privirea pierdută în zare, las gândurile să îmi zburde.  Îmi amintesc cum, atunci când eram mică, frumuseţea mamei îmi apărea ca prin Farmec

Sursă poză: https://www.farmec.ro
Încă de când eram copilă, mama m-a învăţat că, cel mai important, este să am grijă de sănătatea mea. M-a învăţat să mănânc sănătos, să beau sucuri naturale, să mă bucur de plimbările lungi prin natură şi…să mă împrietenesc cu animalele.

Mama este o româncă frumoasă, chiar şi la vârsta de aproape 50 de ani. Ea m-a învăţat secretul ei de când eram copilă. Recunosc, se îngrijea cu fel şi fel de creme, a învăţat cum să se machieze în modul în care îi stătea mai bine, a învăţat cum să slăbească sănătos.

Îmi amintesc că, atunci când eram mică, nu aveam, în frigider, sticle de suc, aşa cum aveau alţi copii. Nu aveam nici mpcar dulciuri cumpărate din comerţ. În weeck-end, mama îmi făcea dulciuri în casă. Atunci mă răsfăţa cu ceva dulce. Ţin minte că eram supărată pentru că nu aveam dulciuri şi sucuri la discrecţie, aşa cum aveau prietenii mei. Ea îmi spunea că aşa îmi păstrez corpul sănătos şi frumos, atât în interior, cât şi în exterior.

Târziu am înţeles că acesta este secretul frumuseţii româncelor. O viaţă sănătoasă. O alimentaţie echilibrată. Plimbări în aer liber. Glimastică. Iubire. Încredere în propria persoană.
http://lifeandsoulofficialpage.blogspot.com/feeds/posts/default
Daca iti place, da-i un share. 🙂Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Iti astept parerea :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *