În cinstea ta, 2016!

Bine ai venit, 2016! Ştii de când te aşteptam? De când am ajuns aici, în Anglia. Te-am primit zâmbind. Râzând. Am ciocnit în cinstea ta, exact la ora 00:00. Recunosc, nu a fost cel mai reuşit Revelion; însă…sunt recunoscătoare pentru că a fost; şi a fost frumos.

Sursă poză: Google Images
 Anul acesta, vreau doar să trăiesc mult mai intens! 2015 a fost un an al încercărilor, însă acum ştiu că totul va fi exact aşa cum îmi doresc…sau chiar mai bine! Ştii, anul 2015 m-a învăţat că nu tot ceea ce îmi doresc se va şi întâmpla. Pentru că universul ştie mai bine ce este bine pentru mine. Eu…nu ştiu mereu. Şi, până la urmă, ceea ce este menit să se întâmple, se va întâmpla. Cu sau fără voia mea. Sunt curioasă…2016, tu ce mă vei învăţa? 

Sursă poză: Google Images
Aş vrea să mă reconectezi cu mine. Să mă regăsesc. Îmi doresc, noule an, să pot gusta mai mult din frumuseţile vieţii. Aş vrea să mă bucur, iar, de toate binecuvântările ce îmi ies în cale. Să mă răsfăţ, la orice pas, cu micile bucurii ale vieţii. Să iubesc.

2016, îmi doresc ca tu să mă îndrumi spre iubire de sine. Respect. Magie. Vreau să devin cea mai bună prietenă a mea. 2015 a fost anul în care am asimilat. Am învăţat. M-am dezvoltat, personal, atât cât am putut. Cu resursele pe care le-am avut. Anul acesta, vreau să pun în practică tot ce am învăţat. Vreau să învăţ mai mult din psihologie – dezvoltare personală; vreau să mă ajut, în primul rând pe mine, apoi pe ceilalţi. 

Vreau să scriu articole care să ajungă la sufletul cititorilor. Vreau, ca prin cuvintele mele, să scot oamenii din temniţa negativităţii şi să le redau libertatea unui zâmbet sincer, unei lacrimi calde, unui râs din inimă. Vreau să le arăt oamenilor că, dacă se împrietenesc cu ei înşişi, dacă se iubesc şi se respectă, nu vor mai pierde în viaţă.

Sursă poză: Google Imges

Azi, este prima luni din an. O zi în care vreau să te rog, 2016…

♥ …ascultă-mi cea mai ascunsă dorinţă a sufletului meu; şi  

ajută-mă să o îndeplinesc;

♥…asigură-te că am provizii destule de zâmbete, pasiune, 

iubire, speranţă şi dorinţă de a reuşi;

♥…ajută-mă să mă ajut…apoi, îndrumă-mă şi învaţă-mă cum 

să îi ajut şi pe ceilalţi. 

2016, zâmbesc în cinstea ta! Hai să fim cei mai buni prieteni! 🙂


Life&Soul
Adelina Anca F.
http://lifeandsoulofficialpage.blogspot.com/feeds/posts/default
Daca iti place, da-i un share. 🙂Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Iti astept parerea :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *