Azi, acum, aici. În prezent.

Azi, vreau să mulţumesc. Vreau doar să readuc, în prim plan, toate binecuvântările pe care viaţa mi le-a pus, pur şi simplu, la picioare. Îmi vreau zâmbetul înapoi. Cine, oare, mi l-a furat? Vreau acea sclipire magică în suflet. Vreau ca luna decembrie să îmi redeschidă porţile unei vieţi frumoase, împlinite.

Azi, vreau doar să mă regăsesc. Sunt în Anglia. Sunt fericită pentru că, deşi nu este aşa cum am crezut, nu cedez. Sunt optimistă. Am răbdare. Am oportunitatea de a cunoaşte oameni noi, de a învăţa, mai bine, limba engleză, de a lucra aici. 

Sursă poză: Google Images
Azi, sunt fericită! Pentru că am avut răbdare; şi minunile s-au întâmplat. Pentru că am crezut în mine; şi am mers, întotdeauna, mai departe. Mi-am ascultat sufletul; şi am atras, către mine, oamenii şi conjuncturile favorabile. Sunt recunoscătoare pentru oamenii minunaţi pe care i-am întâlnit aici. Pentru prietenii pe care mi i-am făcut. Pentru zâmbetele pe care cei din jurul meu mi le-au dăruit. 
Acum, sunt fericită! Pentru că simt că aici trebuie să fiu. Sunt fericită şi recunoscătoare pentru tot ceea ce am în prezent, deşi trec printr-o perioadă mai grea. Sunt fericită pentru că ştiu, pur şi simplu, că va fi bine. Ştiu că toate se vor rezolva.

Sursă poză: Google Images
Sunt fericită, pentru că am învăţat să trăiesc pentru micile bucurii ale vieţii, nu pentru a mă îmbogăţi. Am învăţat să ajut oamenii, nu să îmi bat joc de ei. Am înţeles că viaţa este despre lucruri simple, iubire, prietenie, zâmbete; am înţeles că fericirea vine din ceea ce ofer, nu din ceea ce primesc. Fericirea vine din ceea ce reuşesc să las, frumos, în urma mea. 

Azi, acum, aici…în prezent. 
Am învăţat că sufletul meu are nevoie, din când în când, de răsfăţ. Colinde. Ceai aromat. Suflet încălzit. Un zâmbet mi se aşterne pe faţă. Ah, ce minune! Încă zâmbesc. Sunt fericită! Ah, ce prezent! 


Te iubesc, decembrie! Cu sărbători, cu oamenii dragi…ce îi port în suflet, cu zăpada…pe care ştiu că o voi revedea în curând. Cu luminiţe, cu brad artificial, cu copii. Cu colinde şi cu poveşti la gura sobei. 

Decembrie, bine ai venit! 
Iar tu, dragă cititorule, ia o pauză acum. Închide ochii şi…simte fericirea. Tu pentru ce mulţumeşti astăzi? 🙂
Sursă poză: Google Images

http://lifeandsoulofficialpage.blogspot.com/feeds/posts/default
Daca iti place, da-i un share. 🙂Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Iti astept parerea :)

2 thoughts on “Azi, acum, aici. În prezent.

  • December 18, 2015 at 5:26 pm
    Permalink

    Sa ai numai satisfactii in continuare, sunt sigura ca va fi o experienta placuta, totul e sa ai rabdare si speranta.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *