Un tricou cu suflet

Îmi place să fiu diferită. Să fac ceea ce îi face bine sufletului meu. Întotdeauna m-am ghidat după propriile reguli; am ascultat şoaptele duioase ale inimii. Am ştiut că ceea ce ea, inima, îmi spune…nu este greşit; iar drumul vieţii mele a fost presărat cu flori, cu zâmbete, cu iubire.

Îmi place propria mea personalitate. Nu aş schimba nimic la mine şi, privind în urmă, nu aş schimba nimic la trecutul meu. De câţiva ani de zile, am început să mă ocup de propria dezvoltare personală. Am învăţat multe dar, mai ales, am învăţat că, ajutându-i pe alţii, mă ajut pe mine. Am înţeles că degeaba învăţ dacă nu dau, mai departe, aceste învăţături.

Nu cu mult timp în urmă, am cunoscut o fată care nu avea încredere în ea. Nu se plăcea pea, nu avea prieteni şi, bineînţeles, nu mai avea încredere în ea şi, implicit, în nimeni altcineva. Am hotărât să o ajut; astfel, am discutat cu ea, am ascultat-o şi am sfătuit-o. Cu fiecare sătrămână ce trecea, ea era din ce în ce mai bine. 

Ne-am împrietenit şi, atunci când a venit ziua ei, şi-a dosrit foarte mult să fiu alături de ea. Încă nu avea nici un prieten bun. Gândindu-mă ce cadou să îi fac, am decis să îi cumpăr un tricou personalizat. Un tricou care să îi amintească, mereu, cât este de frumoasă. Un tricou care să îi spună că este deşteaptă…în caz că a uitat. Un tricou pentru oamenii bogaţi…spiritual. Pentru cei care se iubesc, se respectă şi care au încredere în propriile forţe.

Am găsit, repede, aceste tricouri online şi, de cum le-am văzut, m-am îndrăgostit de ele! Am comandat două tricouri: unul pentru ea, altul pentru mine. 

Sursă poză: http://www.tshirts.ro
Tricoul “Frumos şi deştept” l-am comandat pentru ea. Pentru a-i reaminti, ori de câte ori va avea nevoie, că este specială. Şi pentru a-i aminti că, dacă te iubeşti şi dacă te respecţi, înseamnă că îi iubeşti şi îi respecţi pe cei din jurul tău. Pentru a o învăţa că, atunci când vine vorba de ea, nu trebuie să fie modestă. Trebuie să fie conştientă de faptul că este frumoasă, deşteaptă şi bogată. Bogată atât material, cât şi sufleteşte. Bogată mai ales sufleteşte, pentru că acolo se află cea mai mare bogăţie: în suflet. 

Sursă poză: http://www.tshirts.ro
Sursă poză: http://www.tshirts.ro

Pentru mine, am ales să comand tricoul “Sunt în lumea mea“. Acesta este tricoul pe care îl voi îmbrăca de ziua ei. Mi se potriveşte perfect şi va fi o lecţie frumoasă şi pentru ea. Fiecare dintre noi trebuie să îşi găsească timp pentru propriul suflet. Pentru a-i da hrana necesară. Pentru a face curăţenie în el. Fiecare suflet are propria hrană. Depinde doar de tine să îl cunoşti şi să ştii ce îl face fericit şi, implicit, ce te face fericit/ă. De exemplu, hrana pentru sufletul meu se regăseşte în natură. Muzică. Scris. Citit. Meditaţie. Dans. Oameni dragi. Animale. Suflete. În cer. Sau pe pământ.

Aceste mesaje pentru ticouri sunt hrană pentru suflet. Inspiraţie pentru dezvolatarea personală. Sunt adevărate lecţii de viaţă. 

Am comandat, aşadar, cele două tricuri şi, în două zile, le-am şi primit. Prompt şi corect. De ziua prietenei despre care v-am vorbit, am îmbrăcat tricoul “Sunt în lumea mea“, am împachetat, frumos, tricoul pentru ea şi, cu inima plină de fericire, am ajuns. Era singură. Ea şi tortul frumos decorat. De cum a deschis cadoul, a rămas fără cuvonte de fericire. A  înţeles mesajul şi a probat tricoul. Îi venea formidabil! Am hotărât să plecăm la plimbare, îmbrăcate, fiecare, cu tricoul ei personalizat. Am simţit, atunci, că aceste tricouri au suflet. Iar sufletul lor se întrepătrunde, perfect, cu sufletul nostru. Am făcut furori. A fost o zi minunată! Iar tricourile…ah, mesajele lor…de nepreţuit! A fost magie la…prima purtare!

Articol scris pentru SuperBlog 2015
Adelina Anca F.
http://lifeandsoulofficialpage.blogspot.com/feeds/posts/default
Daca iti place, da-i un share. 🙂Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Iti astept parerea :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *