Pansament pentru suflet

Azi, m-am hotărât să scriu pe blog…pentru că scrisul îmi rămâne cel mai bun remediu pentru momentele în care simt că am, în suflet, cuvinte pe care nu le pot rosti…dintr-un motiv sau altul…azi, m-am hotărât să îmi tatuez, pe suflet, ştampila fericirii. O ştampilă ce îmi va umple sufletul de bucurie, pansându-l cu amintiri frumoase. 

Sursă poză: Colop.roÎn scurt timp, voi pleca…voi începe o viaţă nouă, într-o ţară nouă, cu oameni noi, întâmplări ce aşteaptă să fie descoperite. Am emoţii, recunosc! Însă ştiu că, dacă folosesc, încă de pe acum, ştampila fericirii, sufletul meu va fi înmiresmat cu cele mai frumoase amintiri de aici, din România. Va fi ca un album…al fericirii. Album ce se va deschide ori de câte ori voi avea nevoie de zâmbete, pozitiv, iubire, îmbrăţişări. Album ce îmi va readuce, în suflet, oamenii de care îmi va fi dor. Album ce îmi va fi, clipă de clipă, alături.

Îmi este greu, recunosc: îmi este greu să las, pentru câteva luni, omul pe care îl iubesc. Îmi este greu să îmi las picicuţa, pe Tina; să îmi las prietenii. Însă ştiu că, uşor uşor, toate se vor rezolva. Ştiu că orice început este greu. Mai ales atunci când, în suflet, nu ai curăţenie. Nu ai amintiri frumoase. Sau nu mai simţi mângâierea oamenilor dragi. De aceea, am hotărât să îmi tatuez, în suflet, fericirea fiecărei amintiri frumoase.

Sursă poză: Google Images

Am învăţat, de-a lungul timpului, că fericirea este, deja, în sufletul fiecăruia dintre noi. Am înţeles că nu am nevoie de nimic pentru a fi fericită. Sunt fericită pentru că SUNT; iar ştampila fericirii, de la Colop, îmi aminteşte acest lucru atunci când am cea mai mare nevoie. Pe ştampilă, am ales să scrie aşa:  Ai plecat pe un drum nou. Ai, în faţă, un nou început. Nu te descuraja! Ascultă-ţi inima. Caută, amintirile frumoase, în sufletul tău. Simte cum fericirea te inundă. Fericirea este, deja, în sufletul tău. Bucură-te. Râzi. Plimbă-te. Repiră.

Poză editată de mine


Am învăţat că, pentru a-mi face sufletul să vibreze de fericire, am nevoie doar de amintiri frumoase, de mângâierea oamenilor dragi ce îi voi purta, mereu, în suflet şi de…lucrurile mărunte de care mă pot bucura, zi de zi. Răsăritul şi apusul soarelui, ploaia şi curcubeul, zâmbetul copiilor, oamenii din jurul meu, ce emană o energie pozitivă; toate acestea îmi reîncarcă sufletul cu fericire.

Fericire ce o regăsesc într-o carte frumoasă, în vocea iubitului, în ochii lui plini de iubire. Fericire ce o regăsesc, mereu, în sufletul meu şi în…ştampila mea ce mă ajută, clipă de clipă.

Mi-am dorit o ştampilă pe care să o pot personaliza, exact aşa cum îmi cere sufletul; şi, iată, dorinţa mi s-a îndeplinit: de acum încolo voi lua ştampila fericirii peste tot. O voi purta în geantă şi, ori de câte ori voi avea nevoie de o gură de oxigen…pozitiv, voi folosi noua mea ştampilă. Amintirile frumoase mă vor ajuta să trec peste orice obstacol; îmi vor transforma lacrimile în zâmbete, neputinţele în reuşite, oboseala în energie. 

Această ştampilă este, într-adevăr, pansament pentru suflet!

Sursă poză: Colop.ro

Articol scris pentru SuperBlog 2015
Adelina Anca F.

http://lifeandsoulofficialpage.blogspot.com/feeds/posts/default
Daca iti place, da-i un share. 🙂Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Iti astept parerea :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *