Septembrie…SUPERtoamnă

An de an aştept, cu nerăbdare, toamna. Pentru emoţiile frumoase ce mi le dăruieşte, pentru culorile superbe cu care pictează lumea din jurul meu, pentru melancolia plăcută ce mă cuprinde. 
 
An de an, toamna vine, pentru mine, cu o emoţie în plus…emoţie de superblogger!
 
30 septembrie….ultima zi din lună, prima zi din SuperBlog 2015. 🙂 Toamna, pare-se, şi-a intrat, serios, în drepturi! Azi, m-am hotărât să mă înscriu. Din nou. Azi, îmi promit să dau tot ce e mai bun din mine, pentru a mă clasa pe cel mai bun loc. De acum sunt, oficial, superbloggeriţă la puterea…2015!
 
Sursă poză: http://super-blog.eu/
Particip la SuperBlog de aproape doi ani şi pot spune, cu mâna pe inimă, că mi-am îmbunătăţit foarte mult stilul de a scrie. Am cunoscut oameni minunaţi, am legat prietenii şi…am dat “microbul” mai departe.
 
Sursă poză: http://super-blog.eu/
 
 “Toamna…se numără bobocii”, se spune.
Eu spun că toamna…se numără superbloggerii! Toamna, se numără emoţiile, minutele până la deadline, punctele câştigate şi, de ce nu, punctele de penalizare…de care sper să nu mai am parte! 
 
Toamna, se numără zilele rămase până la gală, lacrimile de emoţie şi zâmbetele de fericire.
 
Se numără articolele ce ne-au inspirat, ideile emoţionante şi, de ce nu, poveştile de viaţă înmiresmate cu cele mai frumoase învăţături.
 
Pare-se că voi avea o SUPERtoamnă de poveste…dar tu? 🙂
http://lifeandsoulofficialpage.blogspot.com/feeds/posts/default
Daca iti place, da-i un share. 🙂Share on Facebook
Facebook
0Share on Google+
Google+
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Lasa-mi o amintire :)