Cum să obţin ceea ce îmi doresc de la viaţa mea?

De aproape un an, am simţit un impuls puternic de a mă dezvolta din punct de vedere personal şi, mai ales, spiritual. Zis şi făcut: am început să citesc cărţi de dezvoltare personală şi de psihologie şi, în timp, au apărut, în viaţa mea, oamenii potriviţi şi conjuncturile favorabile dezvoltării mele personale. 
Privind în urmă, realizez că, în acest an, am învăţat extrem de multe lucruri. Lucruri pe care le-am şi aplicat în viaţa de zi cu zi. 
Privind în urmă,  realizez că mi-am îndeplinit anumite dorinţe exact aşa cum mi le-am imaginat, pentru că am încetat să trăiesc în viitor. Sau în trecut. Am trăit în prezent. Am cerut în prezent. Mi-am imaginat că am, deja, ceea ce îmi doresc!

Sursă poză: Google Images


Dezvoltarea personală m-a ajutat în toate domeniile vieţii. Voi povesti, puţin, despre dezvoltarea profesională. 
Până acum jumătate de an, nu am avut un loc de muncă la care să stau mai mult de o lună. De ce? Recunosc că anul acesta am terminat masteratul şi, până acum, am vrut să lucrez în paralel cu facultatea. Nu ştiu cum se făcea, însă la fiecare job avut (vorbesc de job-uri pentru studenţi), nu am stat prea mult timp. 
Din vara anului trecut am început să aplic ceea ce citeam din cărţile de dezvoltare personală. Am mers la diferite conferinţe şi training-uri gratuite. Am întâlnit, în tot acest timp, oameni ce mi-au deschis ochii şi i-au învăţat să vadă frumosul din orice. Oameni ce mi-au deschis mintea şi au învăţat-o să vadă pozitivul din orice experienţă şi, poate cel mai important, am întâlnit oameni ce mi-au deschis poarta către propriul meu suflet, către propria inimă…

“Există melodii atât de minunate, încât lumea se opreşte să le asculte. Una din ele este şi viaţa ta. Ascultă-ţi inima, compune-ţi muzica şi vei deveni de neuitat; dar, mai presus de toate, iubeşte.”

Sursă poză: Google Images
În luna martie a acestui an am decis că este timpul să îmi caut un  loc de muncă la care, fie ce o fi, să rămân. Undeva în adâncul sufletului mi-am dorit să am şefi buni, înţelegători. Un program lejer şi un salariu decent; şi un job la birou, care să îmi permită să îmi termin masteratul; şi, de ce nu, îmi mai doream ceva: ca serviciul să fie lângă facultate…cam multe dorinţe şi pretenţii, nu? 🙂 
Am pornit, aşadar, în căutarea serviciului dorit. Interviuri, oameni noi, speranţe. În nici două săptămâni, eram angajată. Cu contract de muncă. Totul legal! Şi…surpriză. am realizat că toate dorinţele de care am povestit mai sus, legate de ce job îmi doream, mi s-au îndeplinit! Acum…am aproape jumătate de an…şi o dorinţă ceva mai îndrăzneaţă, despre care vă voi vorbi la momentul potrivit. 

Am realizat, în timp, că, primul pas pentru a-ţi îndeplini dorinţele, este să ai încredere în tine! 🙂

Spune, aşadar, după mine şi gândeşte-te că dorinţa ta s-a materializat deja: “DA, ŞI EU POT!

Sursă poză: google Images

Ce am făcut pentru a ajunge unde mi-am dorit? Mi-am imaginat că am, deja, ceea ce îmi doresc! Mi-am obişnuit mintea să mulţumească pentru ceea ce are, vizualizând acest job…exact aşa cum mi-l doream. Trebuie să specific că am primit chiar mai mult decât mi-am dorit!
O dată angajată, mi-am dorit să las, în acest birou, amprenta mea. Pentru a nu fi uitată uşor. Şi iată că oportunitatea a venit: şeful m-a rugat să fac două baze de date. În plus, am schimbat interfaţa site-ului şi am îmbunătăţit facebook-ul firmei, aducând mai multe like-uri şi mai multe vizualizări. În aproape şase luni. 🙂
Acum, ştiu că acest job a venit ca o binecuvântare în viaţa mea. Pentru că am înţeles că eu sunt pictorul vieţii mele. Eu sunt artistul, iar viaţa este o planşă de desen. Eu aleg cum să o desenez şi cum să o pictez, pas cu pas, fiind ghidată de către propriul suflet!

Sursă poză: Google Images

Acum, sunt o persoană liberă. Responsabilă pentru acţiunile mele. Responsabilă pentru tot ceea ce mi se întâmplă, bun sau rău, în viaţă.

Sursă poză: Google Images

Articolul aparţine:
Adelina Anca F. 

http://lifeandsoulofficialpage.blogspot.com/feeds/posts/default
Daca iti place, da-i un share. 🙂Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Iti astept parerea :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *