Gândeşte, întotdeauna, pozitiv şi începe, o nouă zi, zâmbind naturii.

Nu ştiu voi, dar eu obişnuiesc să folosesc Aloe Vera pentru aproape orice problema, externa, a corpului. Acum ceva timp, mi-am spus că este timpul să încerc un tratament pe bază de Aloe Vera şi pentru acneea supărătoare. Zis şi făcut!
Am folosit, timp de aproape o lună de zile, Aloe Vera pur compus din 99% ingrediente organice de la Aubrey Organics.

Sursa poza: http://aubrey-organics.ro

 Încă de când l-am încercat, pentru prima oară, mi-a plăcut faptul că Aloe Vera este în stare lichidă. Astfel, pielea mea acceptă mult mai uşor şi mai natural tratamentul şi, în plus, apare şi efectul de hidratare.

Pentru că am, în casă, planta Aloe Vera, ştiu că starea naturală a acestui ingredient este cea lichidă. 

Am folosit acest minunat produs şi la mare, pentru a nu îmi apărea, pe faţă, fel şi fel de pete. Nu îmi place să îmi acopăr faţa atunci când stau la plajă şi, de obicei, mă aleg cu zone înroşite. De această dată, însă, graţie acestui produs, nu am avut astfel de probleme! 

Îmi place să ţin sticluţa cu Aloe Vera în frigider, pentru a-mi oferi o senzaţie plăcută de răcoare, atuinci când o folosesc.

Înainte de utilizare, sticluţa trebuie agitată bine. Se aplică pe zonele cu probleme (eu, recunosc, am aplicat pe toată faţa, cât timp am stat la plajă).
 Aloe Vera pur compus din 99% este ideal atât pentru tenul uscat, cât şi pentru tenul cu probleme acenice. Este ideal atât vara sau primăvara, cât şi toamna sau iarna.
Este ideală atât pentru copii (fiind naturală), cât şi pentru adulţi.
Este tratamentul perfect pentru problemele tenului. Meriţi să îţi faci o bucurie, iar tenul tău merită să zâmbească! Încearcă şi tu Aloe Vera şi, vei vedea, rezultatele vor fi cu mult peste aşteptările tale!
Ai probleme cu tenul? Nu-i nimic! Gândeşte, întotdeauna, pozitiv şi începe, o nouă zi, zâmbind naturii. Vei vedea schimbări majore în viaţa ta! 🙂

 

Sursa poza: http://aubrey-organics.ro

http://lifeandsoulofficialpage.blogspot.com/feeds/posts/default
Daca iti place, da-i un share. 🙂Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Iti astept parerea :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *