Vanatoarea de promotii, o tactica de business


          Promotiile pentru multi oameni sunt moduri de atragere a atentiei clientilor si posibililor clienti, promotiile sunt reduceri si oferte pentru produse care nu se mai vand sau de care trebuie sa scape un magazin pentru a putea primi un stoc nou. Pentru unii oameni promotiile sunt ocazii de a cumpara un produs dorit la un pret mai mic, pentru altii sunt o forma de manipulare comerciala, si pentru cativa promotiile sunt o tactica de business. 

            Acestia sunt aceia care vaneaza orice promotie din magazinele mari, la diferite produse pentru a le cumpara in cantitati mari, imediat ce intra la oferta, pentru ca dupa aceea sa le poata vinde in magazinele lor mai mici, la un pret mai mare. Promotii gasesti peste tot pana la urma, in Bucuresti gasesti promotii la Selgros Baneasa, de fapt la toate magazinele Selgros si la celelalte supermarketuri.

Sursa poza: Google Images

            Acesti vanatori de promotii au transformat o reducere de pret intr-un magazin mare, intr-un castig pentru magazinele lor mici. Desi majoritatea dintre noi ne facem cumparaturile la supermarketuri, magazinele mici de la coltul blocului continua sa se dezvolte si sa se inmulteasca pentru ca in momentul in care ai nevoie de ceva pe loc, nu ai sa mergi in celalalt capat al orasului pana la cel mai apropiat supermarket. Iar desi vei fi sceptic la un produs la promotie intr-un supermarket mare, indiferent de pretul redus, acelasi produs intr-un magazin micut cu un pret putin mai mare iti va face cu ochiul.

            Daca ai un magazin “de la coltul blocului” cu o clientela fidela, mai ales una care nu frecventeaza supermarketurile asa des, precum seniorii, atunci vanatoarea de promotii este o tactica de business foarte buna, una care iti poate aduce profituri substantiale. Acesta este comertul pana la urma, cumperi ceva ieftin, si il vinzi mai scump.

Selgros Bucureşti Baneasa
Produse alimentare si nealimentare
Soseaua Bucureşti-Ploieşti nr. 55-65
Bucuresti-Baneasa, 013685 , RO
Tel: 0213 078 000
Fax: 0213 078 199
http://lifeandsoulofficialpage.blogspot.com/feeds/posts/default
Daca iti place, da-i un share. 🙂Share on Facebook
Facebook
0Share on Google+
Google+
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Lasa-mi o amintire :)