Tea Tree Oil şi un ten fericit!

Sursă poză: arhivă proprie

Acum câteva săptămâni, am început să folosesc “Tea Tree Oil“, uleiul minune din arbore de ceai. 


Mi-a plăcut foarte mult mirosul acestui ulei şi faptul că are puterea de a-mi curăţa faţa, uscându-mi coşurile. 

De asemenea, am observat că punctele negre se curăţă mult mai repede, ieşind mai uşor din piele atunci când fac o curăţare manuală a tenului.

Uleiul din arbore de ceai se foloseşte în multe afecţiuni, cum ar fi: acneea, eczemele, pentru problemele cu scalpul şi cu părul, pentru dermatite, pentru dinţi, urechi, spălături vaginale.Eu am folosit uleiul din arbore de ceai pentru acnee şi, vă spun sincer, am fost foarte mulţumită de ceea ce s-a întâmplat într-o săptămână. Voi lăsa poza să vorbească în locul meu:
Sursă poză: arhivă proprie
Am urmat tratamentul cu TEA TREE OIL timp de şapte zile. Am folosit câteva picături din ulei pe zonele afectate, de două ori pe zi. De asemenea, am adăugat câteva picături de ulei şi în demachiant. 
Având o formă severă de acnee, nu am crezut că pot scăpa atât de repede de mare parte din coşuri, însă uleiul minune s-a dovedit a-mi fi de un real folos!

Mi-a plăcut, în mod special, faptul că, în timpul tratamentului, nu au existat efectr secundare; acet lucru demonstrează că TEA TREE OIL este un produs natural, realizat din uleiul pur din arbore de ceai.

Foarte important de precizat este că uleiul din arbore de ceai este chair mai eficient decât cel mai des folosit ingredient antiacneic, peroxid de benzoil. Doar că Peroxidul de benzoil nu este natural, pe când TEA TREE OIL este natural!
Sursă poză: arhivă proprie
Uleiul din arbore de ceai îmi reîmprospătează faţa şi o lasă curată şi fericiă, ori de câte ori îl folosesc. Pielea devine mai elastică, mai sănătoasă şi mai radioasă; iar imperfecţiunile dispar ca prin magie!
Pentru mine este foarte important să scap de acnee şi să mă bucur de un ten curat şi sănătos. De aceea, m-am hotărât să urmez programul “3 paşi de curăţare a feţei“, realizat de cei de la Thursday Plantation, cei care au adus, în viaţa noastră, Tea Tree Oil.

Programul 3 paşi de curăţare a feţei” combină, într-un mod unic şi…perfect, binefacerile uleiului din arbore de ceai cu cei trei paşi de bază pentru a obţine un ten perfect: curăţare, tonifiere şi hidratare.

Tea Tree Oil mi-a redat acel ten la care tânjeam de mult timp, mi-a readus încrederea în mine şi m-a ajutat să îmi tatuez zâmbetul, pe buze, în fiecare dimineaţă; iar o dimineaţă în care îţi spui, zâmbind, “astăzi va fi o zi perfectă, pentru că EU sunt fericită cu cine sunt”, se va transforma într-o zi minunată!

MULŢUMESC, TEA TREE OIL! 🙂
Articolul aparţine: 
Life&Soul
Adelina Anca F.
http://lifeandsoulofficialpage.blogspot.com/feeds/posts/default
Daca iti place, da-i un share. 🙂Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Iti astept parerea :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *