Magie. Gloves in a Bottle.

Acum ceva timp, mi s-a oferit ocazia de a încerca noul GLOVES IN A BOTTLE. Recunosc că, la început, am fost puţin sceptică. Pentru că nu prea ştiam despre ce este vorba. 

M-am interesat şi am aflat că Gloves in a Bottle este o loţiune ce protejează pielea, ajutând-o să se regenereze. Mai mult, crema poate proteja, încontinuu, pielea, dacă este aplicată la 4, respectiv 12 ore.
Sursă poză: arhivă proprie
Încă din prima zi în care am folosit Gloves in a Bottle, am înţeles de ce îmi auzeam prietenii susţinând că în sticluţa asta este pură magie: pentru că pielea mea,o dată ce a fost mângâiată de magica esenţă, a întinerit! Pur şi simplu, am simţit cum fiecare celulă îmi şoptea cât este de fericită, de vioaie, de sănătoasă.

Pielea mi-a zâmbit, a fost mult mai bine hidratată, a respirat mai bine, a simţit că, în sfârşit, este tratată aşa cum merită: regeşte!


Sursă poză: arhivă proprie

Vă spun sincer că, atunci când Gloves in a Bottle mi-a sărutat fiecare celulă a pielii, am simţit că mi-am găsit jumătatea! 


Acea jumătate ce nu mă va dezamăgi, va avea grijă de mie, va veni, cu mine, peste tot şi…nu mă va deranja! Va apărea, ca prin magie, doar atunci când va şti că am nevoie de ea!

Gloves in a Bottle se poate folosi atât pentru faţă cât şi pentru mâini, picioare şi corp. Îmi palce, în mod special, pentru că nu este toxică. Sursă poză: arhivă proprie

Pentru că, de când sunt mică, mă lupt cu acneea, mi-am dorit ca magia din sticluţă să facă ceva şi…poc!…să sperie coşurile nesuferite! Am urmat un tratament de şapte zile cu Gloves in a Bottle. Dimineaţa şi seata, după ce mă demachiam, foloseam, pe toată faţa, crema. Şi…rezultatele nu au întârziat să apară! Nu trebuie să mă credeţi pe mine, credeţi ceea ce vedeţi mai jos: 

🙂

Sursă poză: arhivă proprie
În timp ce îmi tratam coşurile, am hotărât să văd dacă această cremă poate face minuni şi asupra vânătăilor. Pentru că am “talentul” de a mă lovi mai mereu. Nu ştiu cum fac de mă lovesc atât de des, însă ştiu sigur un lucru: am nevoie de ceva magic în viaţa mea! Am nevoie de acel ceva care să îmi mângâie pielea şi care să îmi cureţe vânătăile ca prin minune! Iată că am găsit: Gloves in a Bottle m-a autat şi de această dată: în doar 5 zile, una dintre cele mai urâte vânătăi mi-a trecut. 

Mulţumesc, Gloves in a Bottle!


Sursă poză: arhivă proprieAcum, că am găsit…mirele pentru pielea mea, nu mai rămâne decât să ajut cei doi îndrăgostiţi să fie, de acum înainte, nedespărţiţi! Şi aşa va fi…până la adânci bătrâneţi! El, Gloves in a Bottle, stând mereu, mână în mână şi…celulă în celulă, cu pielea mea. Atingându-se neîncetat şi şoptindu-şi vorbe de iubire. 

Un Love Story al zilelor noastre…!

Review realizat de Adelina Anca F.

http://lifeandsoulofficialpage.blogspot.com/feeds/posts/default
Daca iti place, da-i un share. 🙂Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Iti astept parerea :)

2 thoughts on “Magie. Gloves in a Bottle.

 • June 30, 2015 at 4:01 pm
  Permalink

  Chiar voiam sa citesc despre aceasta sticluta. Si cred ca e singura recenzie care e explicita foarte bine. Imi pare rau pentru tenul tau si iti recomand pe langa acest tratament, ceai de musetel. E buna gloves in bottle, dar nu stiu daca eu as folosi-o neaparat. Tu alegi ce si cum folosesti pe tenul tau 🙂

  Reply
 • July 16, 2015 at 4:50 pm
  Permalink

  O sa incerc ceaiul de musetel, multumesc mult! Cred ca se pot imbina foarte bine tratamentele cosmetice cu cele naturiste. 🙂

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *