Crezi în vampiri? Eu nu! Cred doar în vampiri energetici!

Pe drumul vieţii mi-a fost dat să întâlnesc fel şi fel de oameni. Oameni ce au lăsat o amprentă luminoasă şi frumoasă în sufletul meu. Oameni ce, doar cu un zâmbet, au reuşit să îmi însenineze ziua. Oameni ce, doar cu un cuvânt, m-au ajutat să îmi înţeleg, mai bine, viaţa. Oameni ce, cu un simplu gest de bunătate, au reuşit să îmi mângâie inima.

Inevitabil, am întâlnit şi oameni care, doar cu o privire, m-au adus într-o stare de nelinişte. Oameni ce reuşeau, doar vorbind, să îmi “zgârie” sufletul. 

Ţi s-a întâmplat, vreodată, să stai lângă un om şi să simţi cum neliniştea şi furia îţi invadează trupul, sufletul? Recunosc că nu ştiu cum să trec peste o astfel de situaţie. Am, în viaţa mea, astfel de oameni. Oameni care, fără voia mea (şi, cu siguranţă, fără voia lor) mă obosesc psihic. Îmi induc, atunci când sunt lângă mine, o stare de nervozitate pe care nu mi-o explic. Stare ce dispare atunci când reuşesc să rămân singură şi să mă liniştesc aşa cum doar eu ştiu. 

Aceşti oameni sunt, pentru mine, vampiri energetici. Pentru că îmi seacă, efectiv, energia, în timp ce ei se simt bine. Îmi aduc acea stare inexplicabilă de nelinişte, doar atunci când sunt lângă mine. Nelinişte pe care nu o pot controla atunci când sunt aproape de ei. 

Sursă poză: Google Images
În momentul în care sunt în preajma unui astfel de om, un vampir energetic, încerc să plec, cât mai repede, de lângă el. Plec undeva unde pot fi singură şi unde mă pot reîncărca. Pentru că sufletul aşa funcţionează. Trebuie şi el reîncărcat, ori de câte ori îmi cere. Îi trebuie natură, muzica ce îl mângâie, hobby-uri, animale. Sufletul are nevoie de frumos. Periodic. 

Sursă poză: Google Images
Ţi s-a întâmplat, vreodată, să întâlneşti un om pe care, de la bun început, să nu îl placi? Recunosc că, atunci când vine vorba de oameni (necunoscuţi), îmi ascult, întotdeauna, vocea interioară, intuiţia. Dacă simt că omul este paşnic, liniştit, pozitiv, intru în vorbă cu el, îmi face plăcere să stau alături de el. Dacă, însă, omul de lângă mine îmi induce o stare de nelinişte, de frică, de nervozitate plec, de lângă el, cât pot de repede. 

Sursă poză: Google Images

Am învăţat să nu las oamenii toxici pentru mine, vampirii energetici să îmi neliniştească viaţa. Atunci când, însă, nu am de ales şi trebuie să stau în preajma lor, sufletul meu îmi cere o reîncărcare. Îmi cere frumos. Îmi cere să îi readuc liniştea şi echilibrul. Tu cum readuci echilibrul în sufletul tău după o întâlnire cu vampirii energetici?


Textul aparţine:
Adelina Anca F.
Furtuna De Emotii
Daca iti place, da-i un share. 🙂Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Iti astept parerea :)

2 thoughts on “Crezi în vampiri? Eu nu! Cred doar în vampiri energetici!

 • April 30, 2015 at 4:25 pm
  Permalink

  Si eu ii simt, ma naucesc si culmea sunt cateva persoane pe care le simpatizez, dar ma storc de energie dupa cate o conversatie.

  Reply
 • May 25, 2015 at 7:48 pm
  Permalink

  🙂 Da, chiar ca e culmea…eu, daca simt un vampir energetic pentru mine, nu il simpatizez…iar oamenii pe care ii simpatizez, ma incarca energetic, nu s-a intamplat sa a stoarca de energie. 🙂

  Dar cien stie, este interesant si cum spui tu! Ai putea scrie un articol despre oamenii pe care ii simpatizezi, dar te storc de energie…ar iesi interesant!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *