A Noua Dimensiune – festival de spiritualitate si terapii complementare. Partea I

Sâmbătă, 28 martie 2015, am participat la “A Noua Dimensiune” – festival de spiritualitate si terapii complementare. A fost prima participare la un astfel de eveniment dar, în mod cert, nu va fi şi ultima! M-am hotărât ca, începând cu acest an, să particip la cât mai multe evnimente de spiritualitate/ dezvoltare personală. Pentru că sufletul îmi cere. Pentru că vreau să îmi deschid ochii şi să înţeleg ceea ce se întâmplă, de fapt, cu mine! 

Sursă poză: arhivă proprie
Primul seminar la care am participat a fost susţinut de către domnul Mihăiţă Toma, psiholog terapeut, unde am învăţat despre “Cum să avem relaţii sănătoase şi armonioase“. 

Cel mai interesant lucru despre care am aflat la acest seminar a fost că pot afla răspunsuri, la diverse întrebări, folosindu-mă chiar de propriul corp, prin “Metoda Pendulului“. 

De exemplu, poţi afla cât la sută eşti compatibil/ă vibraţional cu partenera/partenerul. Metoda este simplă: stai în picioare, cu corpul drept şi cu ochii închişi. Concentrează-te puţin pe respiraţie, apoi întreabă, cu voce înceată: “sunt compatibil/ă 50% cu X (spui cum îl/o cheamă pe partener/ă)?”. În acest moment, fără a face tu nimic, corpul tău ar trebui să îţi răspundă. Dacă corpul se clatină în spate, răspunsul este NU. Dacă corpul se clatină în faţă, răspunsul este DA.

Dacă răspunsul este NU, este bine să nu mai continui această relaţie, pentru că, în timp, nu vă veţi înţelege. Sau este bine să încercaţi să măriţi, cumva, această compatibilitate virbaţională. Prin timp, de calitate, petrecut împreună; încercând să descoperiţi mai multe lucruri comune.

Dacă răspundul este DA, repetă metoa, întrebând dacă eşti compatibil/ă 60%. Dacă răspunsul este DA, repetă metoda cu o compatibilitate mai mare, până când ajungi la un procent de 80%, 100% (ceea ce înseamnă că relaţia este minunată!) sau până când corpul tău îţi răspunde NU. O compatibilitate vibraţională bună este de la 75% în sus. Dacă, însă, compatibilitate este mai mică de 70%, trebuie să îţi pui întrebări şi trebuie să faceţi cumva ca să o măriţi.

Eu am încercat această metodă şi…nu mi-a venit să cred când am observat răspunsurile corpului!
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
La acelaşi seminar am învăţat despre faptul că nu pot să am relaţii frumoase şi armonioase dacă nu învăţ să mă iubesc, înainte de toate, pe mine. Mai jos am pus o poză cu Scala sănătăţii emoţionale, unde poţi vedea cât de mult ne influenţează, în rău, gândurile şi emoţiile negative. 

De asemenea, Harta scalei contiinţei  arată care sunt nivelurile de adevăr după care trebuie să ne ghidăm în viaţă şi care sunt niverlurile de falsitate care ne fac rău şi pe care trebuie să le ocolim.
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Am mai învăţat că noi toţi suntem interconectaţi şi, atunci când tu, de exemplu, eşti supărat/ă sau ai o stare/emoţie negativă, influenţezi, în rău, oamenii dragi. De asemenea, dacă ai o stare/ emoţie pozitivă, influenţezi, în bine, oamenii dragi. De aceea, schimbarea pleacă de la noi!

Sursă poză: arhivă proprie


La al doilea seminar, susţinut de Simona Chiriacescu, am învăţat cum să îmi regăsesc “echilibrul fizic – mental – spiritual”, prin diferite tehnici de meditaţie.  


Cel mai frumos lucru cu care am rămas din acest seminar a fost acela că trebuie să las viaţa să curgă prin mine. Trebuie să îi permit destinului să materializeze, pentru mine, ceea ce îmi este predestinat. Însă, trebuie să avem în vedere că, atunci când trăim în prezent, noi avem liber arbitru pentru a ne crea propria realitate!


Te invit să intrii pe http://qyogaflow.com, să te abonezi la newsletter şi să descarci ghdidul gratuit “3 Paşi Esenţiali Pentru o Dimineaţă Excelentă”. 🙂
Sursă poză: http://qyogaflow.com


Site-urile Simonei sunt următoarele:
http://qyogaflow.blogspot.ro
http://qyogaflow.com

Sursă poză: http://qyogaflow.blogspot.ro

Sursă poză: http://qyogaflow.com

Ultimul seminar la care am participat a fost susţinut de către Minerva. Am învăţat că…sângele cere sânge!

Te invit şi pe tine ca, următoarea dată când vrei să faci rău, să te gândeşti de două ori înainte. Viaţa nu uită şi, mai devreme sau mai târziu, va înclina balanţa! 

Articolul aparţine:

Adelina Anca F.
Life&Soul

http://lifeandsoulofficialpage.blogspot.com/feeds/posts/default
Daca iti place, da-i un share. 🙂Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Iti astept parerea :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *