Cadouri pentru sufletul nostru, dragele mele!

Draga mea…

Când a fost ultima dată când te-ai răsfăţat, oferindu-ţi un cadou frumos? Când a fost ultima zi în care nu ai aşteptat să îţi dăruiască cineva ceea îţi doreai şi ţi-ai cumpărat singură? Când a fost ullima dată când ţi-ai făcut un cadou doar pentru că aşa ai vrut?

Dragul meu…

Când i-ai dăruit ei ultima dată un cadou? Ei, cea care îţi este alături zi de zi; ei, mamei tale; ei, cea pe care o îndrăgeşti în ascuns; ei, fiicei tale? Când ţi-ai arătat, ultima dată, dragostea faţă de cele mai importante femei din viaţa ta? Când le-ai readus, ultima dată, zâmbetul în suflet, cu un cadou frumos,
dăruit din suflet?

Sursă poză: www.cadouritalida.ro/cadouri-femei.html
Eu, recunosc, mă tot gândesc, de câteva zile, să îmi fac un cadou pentru mine; pentru sufletul meu! După câteva căutări pe internet, am găsit site-ul cu cele mai frumoase cu cadouri pentru femei. Pe site-ul www.cadouritalida.ro, la secţiunea cadouri femei, am găsit ceea ce căutam de mult timp! 

Sursă poză: www.cadouritalida.ro/cadouri-femei.html
Pentru că ador lucrurile handmade, mi-a plăcut foarte mult această felicitare lucrată manual. Recunosc că mi-ar plăcea tare mult să primesc, de la cineva drag, o astfel de felicitare, cu câteva cuvinte scrise din inimă!


Sursă poză: www.cadouritalida.ro/cadouri-femei.html
Atunci când am văzut aceşti clovni ce ţin, în braţe, câte o jumătate de inimă, m-am îndrăgostit de ei la prima vedere! Pur şi simplu, îi ador!

Când cei doi sunt apropiaţi, se formează o inimă întreagă. Ce poate fi mai drguţ decât un astfel de cadou? Eu chiar mi-l doresc şi, cu siguranţă, îl voi comanda!


Sursă poză: www.cadouritalida.ro/cadouri-femei.html

Îmi place foarte mult şi acest sfesnic suspendat în formă de inimă! Candela este din sticlă, iar culorile sunt minunate! 

Acesta chiar este un cadou ce se pliază perfect pe sufletul meu!Tu ce cadouri ţi-ai cumpăra, draga mea?

Ce cadouri ai cumpăra pentru femeile dragi din viaţa ta, dragul meu? 
http://lifeandsoulofficialpage.blogspot.com/feeds/posts/default
Daca iti place, da-i un share. 🙂Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Iti astept parerea :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *