Un cadou din suflet pentru…cel mai drag suflet!

Mâine aniversăm trei ani de relaţie…” – mă gândesc, privind cum ploaia bate în fereatră, parcă încercând să îmi spună un secret. Fumez. Întotdeauna am fost atrasă de fumul de ţigară. De modul în care se strecoară prin cameră, încercând să deseneze poveşti numai de el ştiute. De el şi de omul care fumează…

Atunci când l-am întâlnit pe el, pe bărbatul ce mi-a înseninat fiecare clipă, timp de aproape trei ani, m-a atras modul în care fuma. Ieşise de la teatru. De la aceeaşi piesă de teatru la care am fost şi eu, “Maitreyi“. Ţin minte că se urcase în maşina lui. Neagră. Lucioasă. Luxoasă. Un BMW. Ploua şi atunci, ca şi azi. Nu a pornit maşina imediat. Şi-a aprins o ţigară. Modul în care fuma, atât de relaxat şi, totuşi, atât de…stilat, m-a atras, la el, din prima clipă. Pur şi simplu, nu am putut să fac altceva decât să stau, în ploaie, sub umbrelă şi…să îl privesc. Geamul de lângă el era deschis. 

Eu aşteptam un taxi. Şi îl priveam pe el. Îl priveam atât de atentă, fără să clipesc. Aveam un zâmbet inocent pe chip. “Puţin tâmp” – îmi spun şi mă pufneşte râsul!

La un moment dat, el m-a observat. A realizat că îl fixam cu privirea. A coborât din maşină, a venit către mine şi…

“- Draga mea, ce faci? Bună dimineaţa!

Pe moment, mă sperii. Îmi dau seama că amintirea zilei în care ne-am cunoscut mi-a acaparat, cu totul, prezentul.

“- Dragul meu, bună dimineaţa! Oh, ce m-am speriat! Mă gândeam la…

El mă ia în braţe. Mă sărută. Mă alintă. “Ah, este la fel de galant ca în prima zi. Ca în fiecare zi ce a trecut în aceşti trei ani!” – mă gândesc, fericită, în timp ce îmi las sufletul să vibreze, în braţele lui. 

“- Dragul meu, eu voi pleca puţin. Vreau să mă văd cu Ana. Să vorbim şi noi…ca între fete. Rămâi tu acasă? Nu lipsesc mult! 

“- Da, draga mea! Distracţie plăcută!


M-am aranjat şi, în mai puţin de o oră, eram plecată de acasă. Nu mă vedeam cu nici o prietenă, vroiam doar să îi cumpăr scumpului meu un cadou special…un cadou care să îi amintească de acea primă zi. De ziua în care ne-am cunoscut. 

Am mers la mama mea, pentru a da comanda, de la un magazin online. Ştiam, de ceva timp, de magazinul online MyMan.ro

Pentru că ştiam că, la ei, voi găsi cele mai frumoase cadouri pentru bărbaţiam avut grijă, cu doar câteva zile în urmă, să mă uit pe site-ul lor, pentru a alege cadourile pe care i le voi comanda. 

În primul rând, am ales un superb suport pentru pipe. Alături de acest superb suport, realizat din lemn lăcuit, am mai cumpărat trei pipe cu design diferit. Dar atât de frumoase, perfecte pentru bărbatul meu stilat…!
Sursă poză: www.myman.ro

Iubitului meu îi place să se relaxeze fumând din pipă. Iar eu ador să îl privesc! Îmi place să privesc cum fumul de la pipă se unduieşte, dansând pe ritmurile sufletului lui. Dansând în ritmul gândurilor pe care el alege să nu mi le spună. 

Pentru că fiecare om are secrete nespuse. Are gânduri pe care le ţine doar pentru el. Are lacrimi, are zâmbete şi are curcubeu acolo, în sufletul lui. Şi, la capătul curcubeului, are o comoară. 

Comoara lui, comoara bărbatului pe care îl iubesc, este bunătatea. Tandreţea. Liniştea sufletească, pe care are darul de a o da şi celorlalţi. Mai ales mie! De aceea, îmi place să îl privesc atunci când fumează din pipă. Pentru că îmi imaginez poveşti rostite de fum. Îmi imaginez că îi pot citi gândurile pe car nu le psune nimănui. 

Şi lui, ca şi mie, îi place să scrie. Aşadar, am ales să îi mai cumpăr şi unul dintre superbele cadouri pentru birou.
                 Sursă poză: www.myman.ro
Mi-a plăcut foarte mult setul de scris “OLD WRITING”, cu pană şi călimară. El şi-a dorit, de foarte mult timp, să aibă un asemenea set. Acest set retro conţine o pană de scris, cinci peniţe diferite, o călimară superb ornamentată, cu cerneală neagră şi capacul, foarte frumos, pentru călimară. Acest capac are forma unui dragon înaripat. Îmi place, în mod special, modul în care cutia în care se află acest set este decorată, la exterior, cu harta lumii antice; iar la interior este căptuşită cu piele întoarcă de culoare maro deschis.

Mi-l şi imaginez cum scrie cu această pană, înmuind-o, din când în când, în călimară şi fumând din pipă. 

Cu această imagine în minte şi foarte mândră de alegerile făcute, am dat comanda. Mâine, la prima oră, cadoul pentru aniversarea noastră va sosi şi va fi cel mai frumos cadou, pentru…cel mai drag suflet!
                        Sursă poză: www.myman.ro
  •  Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2015
http://lifeandsoulofficialpage.blogspot.com/feeds/posts/default
Daca iti place, da-i un share. 🙂Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Iti astept parerea :)

2 thoughts on “Un cadou din suflet pentru…cel mai drag suflet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *