Feminitate…la un alt nivel!

Se spune că este greu să fii femeie. Mie mi se pare a fi…cea mai frumoasă “meserie“. Da…a fi femeie este, pentru mine, o meserie! Pentru că o femeie este, în primul rând, complexă şi completă. Este mamă, soţie, angajată, stâlpul fără de care o casă nu s-ar mai numi “cămin” şi sufletul fără de care o familie nu ar putea exista.

Chiar dacă nu sunt, încă, mamă, am copii la care ţin foarte mult şi pe care îi vizitez cât pot de des. Chiar dacă nu sunt, încă, soţie, ştiu ce înseamnă o relaţie serioasă. Ştiu, la fel de bine, că o casă trebuie să fie curată, întreţinută, frumoasă. Ştiu că bucătăria trebuie folosită. Ştiu că hainele nu se spală singure. Dar mai ştiu şi că eu, ca femeie, am nevoie de o pauză. De o zi doar pentru mine. De răsfăţ!

Pentru că, uneori, până şi noi obosim. Şi, în aceste momente, vrem o pauză. Vrem să ne reinventăm şi vrem să ne răsfăţăm. Eu am găsit metoda perfectă prin care mă pot răsfăţa: O zi de feminitate, din data de 14 martie 2015, ora 9:30. Evenimentul este organizat de către Oana Stoianovici şi este dedicat femeilor care vor să îşi regăsească feminitatea. Este dedicat feminităţii…la un alt nivel!

În cadrul evenimenteului vor fi 5 seminarii, astfel: “Tu cu tine“, “A iubi sănătos“, “Oboseala şi stresul“, “Sexualitatea“, “Tu şi el“. Evenimentul va avea loc la Rin Grand Hotel Bucureşti, sala Bucureşti B, Şoseaua Vitan-Bârzeşti 7D.

Acest eveniment este precedat de un webinar (“O oră de feminitate”), din data de 24 februarie 2015, ora 20:00. Te poţi înscrie la webinar, accesând următorul link: http://ozidefeminitate.ro/webinarAcest webinar este ca o pregătire pentru evenimentul “O zi de feminitate” şi Oana Stoianovici va răspunde tuturor întrebărilor primite de la domnişoarele şi doamnele care vor participa la webinar.

Draga mea, eu de abia aştept să particip la acest eveniment! Şi, pentru că îmi doresc să ne (re)vedem acolo, îţi vând un pont: dacă te înscrii, la eveniment, până în data de 27 februarie inclusiv, vei avea o reducere substanţială la preţul total! Te poţi înscrie, accesând următorul link: http://ozidefeminitate.ro/inscriere.

Sursă poză: http://ozidefeminitate.ro
http://lifeandsoulofficialpage.blogspot.com/feeds/posts/default
Daca iti place, da-i un share. 🙂Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Iti astept parerea :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *