2015, FII BUN ŞI BLÂND, TE ROG!

Parcă ieri lăsam, în urmă, anul 2013 şi primeam, cu braţele deschise şi cu sufletul plin de speranţă, anul 2014. Parcă ieri mă aflam la graniţa dintre ani, alături de oamenii ce aveau să aducă schimbări majore în 2014. Însă eu nu ştiam asta. Îmi doream doar ca 2014 să îmi aducă schimbări…în bine. Schimbări care să îmi ofere libertatea de fi eu. Eu, zâmbăreaţă, glumeaţă, încrezătoare în forţele proprii.

Ceea ce nu ştiam acum un an, la graniţa dintre ani, era că…dorinţa mi se va îndeplini! Schimbări am vrut, shimbări am primit! Însă viaţa te doboară atunci când te doare mai tare. Atunci când nu te aştepţi şi atunci când crezi că totul merge cum nu se poate mai bine. 

Schimbările m-au zdruncinat, pe moment, însă au avut darul de a mă ajuta să mă regăsesc. Mi-am dat seama că nu aveam, alături, oamenii potriviţi. 

Acum, privind în urmă, zâmbesc. Realizez că 2014 a fost un an foarte bun pentru mine. Am înţeles că viaţa ştie exact ce face chiar dacă noi, în momentele grele, nu realizăm. Am învăţat că orice schimbare este spre binele nostru. Am înţeles, în 2014, că viaţa îşi urmează propriul drum, drumul pe care noi trebuie să fim! Nimic din ceea ce ni se întâmplă nu se întâplă din întâmplare! 

Sursă poză: google images
2014, fii bun şi blând, te rog!” – a fost dorinţa mea, în primele secunde de viaţă ale anului. Nu a fost blând, însă a fost…cum nu se poate mai bun!

Acum, la aproape un an de la acea dorinţă, o rostesc. Din nou. Cu speranţă în inimă, cu un zâmbet larg pe chip şi cu tot sufletul: 2015, FII BUN ŞI BLÂND, TE ROG! – sau, măcar, fii bun! 

Sursă poză: google images; TEXTUL este adăugat de mine
2015, dacă ai de gând să îmi dai lecţii ce mă vor doborî, ai grijă să mă ridici, te rog!

Dacă îmi vei aduce lacrimi, adu-mi fericire de două ori mai mult!

Dacă mă vei îndepărta de oamenii dragi, adu-mi, alături, acei oameni ce îmi sunt meniţi!

Dacă ai, pentru mine, încercări grele, ai grijă ca dorinţele mele să se îndeplinească. 

2015, fii înţelegător, te rog! Fii senin, plin de zâmbete, de clipe frumoase, de realizări, de oameni dragi. Fii un alt fel de an. 

2015, adu-mi linişte în suflet şi multă răbdare! Dăruieşte-mi putere pentru a trece peste orice obstacol, perseverenţă pentru a-mi îndeplini toate dorinţele, iubire pentru a o împărţi acolo unde a dispărut, oameni care se pliază perfect pe sufletul meu!©Adelina Anca F.
© Life&Soul        
http://lifeandsoulofficialpage.blogspot.com/feeds/posts/default
Daca iti place, da-i un share. 🙂Share on Facebook
Facebook
0Share on Google+
Google+
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Lasa-mi o amintire :)