Şi eu am cărţi de vizită!

Se pare că luna decembrie chiar este luna surprizelor! Azi am primit, de la www.carti-vizita.org, cele mai frumoase cărţi de vizită pentru…bloggeriţa din mine! De abia am aşteptat cărţile şi azi au ajuns, la fix, pentru Gala de Premiere de la Orkestra. Recunosc că m-am trezit cu gândul la ele şi, dimineaţa, m-a sunat curierul şi m-a anunţat că va veni cu…surpriza mult aşteptată. “Gând la gând cu bucurie” – mi-am spus, fericită, şi am aşteptat, cu sufletul la gură, să ajungă curierul.

Sursă poză: arhivă proprie

Pentru că, de dimineaţă, m-am hotărât să mai caut globuri prin casă pentru a-mi mai decora brăduţul, mi-am zis că una din primele mele cărţi de vizită merită să stea, la loc de cinste, în brăduţul meu. Aşadar…cine vine în camera mea vede frumoasa surpriză pe care am primit-o azi.

Sursă poză: arhivă proprie

Modelele pentru cărţile de vizită sunt superbe şi foarte variate, astfel încât mi-a fost foarte greu să decid ce model vreau. Până la urmă l-am ales pe acesta pentru că, atunci când l-am văzut, mi-a inspirat acel ceva. Te întrebi ce mi-a inspirat? Nici eu nu ştiu, crede-mă. Ştiu doar că îmi aminteşte de iarnă. Decembrie. Colinde. Sărbători. Crăciun. Daruri. Anul Nou. Un nou început. 

Pentru mine, acest an a fost un an al încercărilor, al provocărilor, al schimbărilor, al lacrimilor şi, în final al zâmbetelor. Acum, când mă uit în urmă, realizez că…ce a fost a fost. Când privesc, însă, cărţile de vizită, realizez că un nou an e pe cale să înceapă. Şi, o dată cu el, un nou început. Al zâmbetelor, sper!

Sursă poză: arhivă proprie


Am primit cărţi de vizită care, sper, îmi vor ajunge pentru anul 2015. Acum, că sunt bloggeriţă cu cărţi de vizită, îmi doresc să nu mai ratez nici un eveniment important din blogosferă. Azi am mers la o gală de premiere, mândră nevoie mare că am cărţile cu mine. Şi am de gând ca în anul 2015 să mă ţin de promisiune: blogul meu trebuie să crească la fel de frumos precum sunt cărţile de vizită de la TIPO MEDIA! Vă mulţumesc, dragilor, şi pe această cale! Şi îmi cer scuze şi aici pentru problema cu telefonul! 🙂Sursă poză: arhivă proprie

Nu după mult timp, iată că fericirea mea s-a materializat în încercarea de a realiza o inimioară (sau…tentativă de inimioară) din cărţi de vizită. Am reuşit? Seamănă cât de cât? 

Vă mulţumesc, încă o dată, pentru cărţile de vizită şi sper ca inimioara de mai jos să vă aducă un Crăciun cu zâmbete în suflet şi pe chip şi un An Nou plin de împliniri şi de oameni dragi alături.

Sursă poză: arhivă proprie


Adelina Anca F.

Life&Soul

http://lifeandsoulofficialpage.blogspot.com/feeds/posts/default
Daca iti place, da-i un share. 🙂Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Iti astept parerea :)

2 thoughts on “Şi eu am cărţi de vizită!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *