Ne jucăm şi învăţăm să conducem tractoare

Se spune că viaţa la oraş este mai simplă decât viaţa la ţară, însă îngrădeşte copiii. Părinţii, de multe ori, nu sunt mulţumiţi pentru că ai lor copii ies prea puţin din casă. Ce părinte nu îşi doreşte să îşi crească sănătos copiii? Însă, mai presus de toate, ce copil nu îşi doreşte să le demonstreze părinţilor că, la calculator, poate învăţa lucruri noi şi folositoare? 
Am găsit, de curând, un site foarte interesant, ce dă şi copiilor de la oraş posibilitatea de a se juca şi a învăţa cum să conducă un tractor. Jocurile sunt valabile atât pe laptop sau calculator, cât şi pe telefon android, iphone sau tabeltă. Astfel, copiii şi adulţii sunt doar la un click distanţă de o lume diferită: lumea satului. 
Te invit şi pe tine să evadezi, pentru câteva clipe, în lumea satului şi să încerci noile jocuri cu tractoare cu plug.  Poţi alege dintr-o gamă variată de tractoare, cum ar fi 4×4, cu remorcă, cu cupă sau tractor de curse sau unity 3D (dacă preferi cursele şi tractoarele 3D). De asemenea, poţi îngriji propria grădină, jucându-te cu tractoarele de la fermă.

Mi se pare foarte util acest site, pentru că oferă atât copiilor cât şi adulţilor de la oraş posibilitatea de a observa cum este viaţa la ţară, cât se munceşte şi cum trebuie să conducă un tractor sau să îngrijească o grădină. Copiii reţin mult mai repede jucându-se şi există posibilitatea ca ei să îşi dorească să vadă, şi practic, cum este viaţa la ţară.
Sursă poză: www.xjocuri.com/jocuri-cu-tractoare

Aşadar, dragi părinţi, spuneţi-le şi copiilor despre acest site, pentru că nu veţi regreta! Vă puteţi juca împreună, pentru a le răspunde la întrebări. Copiii sunt curioşi şi vor dori să ştie mai mult.

 Acest site chiar merită atenţia noastră! Vă las în compania jocurilor cu tractoare şi vă doresc joacă plăcută!
http://lifeandsoulofficialpage.blogspot.com/feeds/posts/default
Daca iti place, da-i un share. 🙂Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Iti astept parerea :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *