Între trecut şi viitor

Când eram micuţă, îmi amintesc că de abia aşteptam vacanţa de vară, când adoram să îmi petrec timpul jucându-mă singură sau cu prietenii şi uitându-mă la televizor. Uneori, cât era ziua de lungă, îmi plăcea să mă uit la desene animate. Am prins acele vremuri în care mă uitam la un televizor color căruia, însă, i se strica imaginea destul de des. Ţin minte, ca şi când ar fi fost ieri: când îmi era lumea mai dragă, se strica imaginea. Exact atunci când Jerry mai avea puţin şi îl păcălea pe Tom (da, iubeam desenele cu Tom şi Jerry!), cablul de la televizor trebuia să facă ceva şi să îmi strice toată distracţia. Iar când se întâmpla asta, mergam şi îl roteam într-o parte şi în alta (urându-i numai de “bine”) şi, atunci când prindeam imaginea, stătam cu mâna nemişcată, pentru a putea urmări desenul. Uneori stăteam aşa câteva zeci de secunde, alteori aveam norocul ca acel cablu să rămână în poziţia bună…şi cât de fericită eram atunci!
Aceste amintiri mi-au revenit în memorie pentru că îmi doresc să îmi cumpăr un televizor nou şi performant, de la magazinul MarketOnline.ro.

Sursă poză: www.marketonline.ro
Acum aproximativ 10 – 15 ani nici nu îmi imaginam că tehnologia va evolua atât de mult. Trecut…prezent…făcând o paralelă între televizotul copilăriei mele şi televizoarele din ziua de azi, realizez că, dacă mi-ar fi spus atunci cineva cum vor arăta, peste câţiva ani, televizoarele, l-aş fi trimis la spitalul 9! Încerc să îmi imaginez cum va arăta televizorul viitorului. “Oricum ar arăta, sunt convinsă că îl voi cumpăra tot de la MarketOnline.ro…au super oferte şi, în viitor, sunt convinsă că vor avea cele mai bune oferte de pe piaţa online…ca şi până acum!” – îmi spun, în gând, în timp ce trag, cu poftă, dintr-o ţigară..
Pentru că, cei de la MarketOnline.ro, am auzit că au super oferte de televizoare LED, m-am hotărât să dau o tură la ei pe site, pentru a-mi alege televizorul preferat. Recunosc că, atunci când am văzut gama mare de televizoare din care pot să aleg, am făsut ochii mari mari şi, pur şi simplu, m-am pierdut…îmi plăceau toate produsele! Gândindu-mă că îmi doresc să mă revanşez pentru perioada copilăriei în care am văzut Tom şi Jerry pe sărite, din cauza cablului căruia îi plăcea să plece, de câteva ori pe zi, la plimbare, mi-am propus să îmi cumpăr un televizor cu foarte multe funcţii. Un televizor care să îşi ţină cablul la locul lui, care să îmi arate şi cel mai mic detaliu colorat perfect, care să nu se vadă cu purici sau cu liniuţe orizontale.
Sursă poză: www.marketonline.ro
După câteva căutări, după hotărâri şi răzgândiri, iată că l-am găsit pe el! Am ales acest televizor, pentru tot ceea ce îmi oferă el…l-am ales pentru că centrimetrii contează! Cei 119 cm mi-au satisfăcut îndeajuns de mult privirea încât să mă îndrăgostesc nebuneşte de el! Orice s-ar spune, lungimea chiar contează…fie ea şi pe diagoală!
L-am ales pentru că este un SmartTV…”119 cm şi e şi deştept??? Este partenerul ideal! îmi spun în gând, făcându-i ochi dulci.
L-am ales pentru rama lui metalică…”aşadar este şi puterniiiiiiiiiiiiiiic!” – simt că mă îndrăgostesc din ce în ce mai mult.
Nu în utlmiul rând, l-am ales pentru că are şi Wi-Fi…”este o enciclopedie înteagă televizorul ăsta! Al meu eşti, pisi!!!” – zâmbesc, numai la gândul că îl voi avea lângă mine, zi de zi…
Colac peste pupăză, minunatul televizor vine la pachet cu 2 perechi de ochelari 3D si telecomanda Magic Motion. “Perfeeeeeect! Televizorul îmi face şi cadouuri…de la prima întâlnire! Ăsta DA partener ideal!” – îmi spun, în gând, şi îl comand. “De abia aştept să petrec cât mai mult timp cu tine, dragul meu! Te aştept acasă…!
  • Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2014
© Adelina Anca F.        
© Life&Soul

http://lifeandsoulofficialpage.blogspot.com/feeds/posts/default
Daca iti place, da-i un share. 🙂Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Iti astept parerea :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *