Cufărul cu amintiri – săptămâna 9

Joi, 12 iunie:

Azi am ales să las în urmă Bucureştiul (şi, implicit, toate amintirile pe care vreau să le uit) şi am plecat la Baloteşti.
Pe drum, în maxi-taxi, mi-ar pierdut, pur şi simplu, privirea în zare şi…mi-am lăsat gândurile să zboare…să zboare departe de mine şi de lumea mea…să zboare printre nori, printre copaci, printre flori. Am lăsat vântul să îmi trieze gândurile…”vântule, te rog…ia-mi gândurile ce îmi ard sufletul şi lasă-mi doar gândurile ce mi-l mângâie…!
Nu m-am putut abţine să nu fac o poză, din maxi-taxi, la frumosul peisaj…


Vineri, 13 iunie:

M-am destins, cu familia, la o cafea…lângă fântână. 🙂
Avem nevoie de o aşa evadare…
 Sâmbătă, 14 iunie:

Cireşe zâmbăreţe…de când le aşteptam! :))
Învaţă să zâmbeşti, chiar şi atunci când simţi că nu mai ai pentru ce. Vei vedea că un simplu zâmbet îţi va schimba, în bine, starea de spirit…zâmbelte-ţi ţie şi vei fi mai liniştit/ă şi mai fericit/ă…:)
Duminică, 15 iunie:
Pentru că a plouat atât de frumos, am ales să mă plimb în parc şi să vorbesc, la telefon, cu oamenii dragi, pe care, momentan, nu îi pot vedea…
Atunci când vrei să faci ceva ce crezi că te-ar putea face (mai) fericit/ă, nu ezita şi fă acel lucru…chiar dacă îl vei face singur/ă!
🙂
Luni, 16 iunie:
 Azi am “împlinit” 100 de articole publicate pe blog! Şi am fost tare mândră de această realizare!

Mi-am dorit de mult timp să am un blog de care să mă ocup serios, în care să postez (măcar) săptămânal, cu care să particip la concursuri (şi nu doar pentru a participa, ci pentru a şi câştiga câte ceva). 

Era o vreme în care citeam alte bloguri şi mă gândeam că eu nu voi putea nicicând să realizez ceea ce au relizat alţi bloggeri…însă, încet încet…visul acesta iată că se realizează…şi e minunat să vezi cum visele tale prin aripi către propria-ţi realitate!
Marţi, 17 iunie:


Azi am primit cartea pe care mi-am dorit-o de mult timp! Am fost foarte entuziasmată văzând autograful de la Radu F. Constantinescu şi nu m-am putut abţine să nu mă apuc, cât mai repede, de…devorat cartea…cuvânt cu cuvânt, rând cu rând, pagină cu pagină…!

Mi-a plăcut foarte mult ideea lui Radu de a pune, după anumite paragrafe, melodii superbe! Melodii ce se potrivesc întocmai cu paragraful ce tocmai s-a încheiat…în ritm de dans! 🙂 Aşa, oamenii sunt ajutaţi să redescopere ce înseamnă, într-adevăr, muzica bună. Aşa, cultura noastră generală mai creşte puţin. Mai redevenim oameni. Ascultăm muzică de calitate şi citim…ce poate fi mai frumos?

Mi-a plăcut mult şi faptul că, în carte, sunt câteva rânduri cu “…” unde noi, cititorii, putem completa, după indicaţiile date de Radu. Superb! Aşa simţim că, indirect, am contribuit, şi noi, la această carte…simţim că avem o carte…unică. Pentru că este completată de noi.

Nu mă pot abţine să nu scriu câteva citate care mi-au rămas în inimă:

Clipă, nu te opri defel. Eşti atât de furmoasă, încât vreau să văd ce urmează. Vreau să văd cine urmează.

Legile lumii zdrobesc oasele din aripi, pentru că sunt legi strâmbe impuse de frică.

Eu însumi sunt rupt din soare. Atomii mei au conscut şi vremuri mai grozave, au făcut parte din planuri colosale şi nu se sperie, probabil, nici de starea de temporară cădre care sunt eu.

Sunt pur şi simplu prea multe minuni pe lume ca să mai atragă atenţia cuiva.

E nevoie de timp liber doar pentru dragoste. Citită, ascultată, privită, pipăită, zdrobită ca boaba de strugure în dinţi. Dragostea care pătează – păstrează, primează – perimează, purifică. La 400 de grade. Înroşeşte – înrobeşte, înaintează – întinează […]


Miercuri, 18 iunie:
Am reuşit, azi, să îmi fac un aranjament frumos de…vară! Cu gărgăriţe îndrăgostite, ursuleţ, inimioarele primite de la cei mai dragi copii, cu flori şi cu fluturi…mi-am adus vara în cameră!
http://lifeandsoulofficialpage.blogspot.com/feeds/posts/default
Daca iti place, da-i un share. 🙂Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Iti astept parerea :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *