Cufărul cu amintiri – săptămâna 4

Joi, 8 mai:

 
Acum ceva timp, am fost la bancă pentru a-mi lua cardul. M-am trezit însă cu două carduri. 
Doamna de acolo mi-a dat un card la întamplare, spunându-mi că, dacă se blochează, să vin să îl iau pe celălalt. 
Azi am fost să il iau pe celălalt, pentru că al meu s-a blocat! Şi…ce să vezi? Şi cel bun (care a rămas la bancă) era blocat! Acum…am două carduri blocate…şi aştept să se deblocheze unul! Nu prea e de râs, dar…e chiar de RÂS! Nu m-am supărat, ci m-am amuzat copios…:)) :)) :))
Vineri, 9 mai


Ziua asta de vineri, a fost o zi fatidică pentru mine! A început prost, a continuat prost şi…s-a terminat foarte prost! Şi, de atunci, săptămâna mea a fost o săptămână de groază…Începând cu această zi, am vrut să renunţ la acest proiect. Câteva zile nu am mai postat poze, însă mi-am dat seama că, dacă oamenii dragi aleg să îmi facă rău, nu trebuie să îmi fac şi eu, cu propria mână, rău. 
Am învăţat că, atunci când trecem prin momente (foarte) grele,  atunci când simţim că tot universul nostru se dărâmă, este de datoria noastră să ne ridicăm, puţin câte puţin. Chiar dacă, pe moment, credem că nu vom trece peste acest impas, nu trebuie să uităm nicicând că, după orice furtună apare curcubeul!  
 
Totuşi, această zi a avut şi o parte bună: am primit cadoul de la Blog Spring Orkestra, cadou pe care îl aşteptam cu mare drag! Dragele mele şi dragii mei, iată că lucrurile bune, care ne aduc fericire, se ascund şi în cele mai rele zile…:) 
Sâmbătă, 10 mai


Atunci când trec prin momente (foarte) grele, liniştea mea izvorăşte din scris…scris pe blog! În ultimele zile, blogul mi-a fost pansament…şi îmi va mai fi! El mi-a ascultat, atent, durerile sufleteşti, mi-a primit lacrimile grele printre rândurile lui, a stat cu mine nopţi întregi, nopţi de nesomn…am avut o perioadă foarte grea, o perioadă prin care nu îmi mai doresc să trec nicicând!
Duminică, 11 mai

Plimbându-mă prin Herăstrau (în a doua zi din ONGFest), am primit (gratis) două cărţi…cărţi pe care mi le doream încă de când le-am văzut la stand şi, când mi s-a spus că sunt gratuite, am fost atât de fericită…încât le-am luat pe amândouă! 😀

Luni, 12 mai:
Am găsit, pe internet, această frumoasă poză, pe care am adăugat un citat din blogul meu:

Privesc. Ascult. Râd. Iubesc. Cânt. Trăiesc. Sunt fericită! Pentru mine, fericirea e simplă. Fericirea mea se regăseşte în lucruri mărunte. În dans. În cântec. În poezie. În flori. În oameni. În viaţă.

Am editat, cu mare drag, această fotografie şi este…mândria mea! 🙂

Marţi, 13 mai:Atunci când trec prin momente grele, îmi amintesc că am un prieten de nădejde: pagina de facebook a blogului meu, pagina în care toate gândurile mele devin texte pentru sufletul oamenilor…această pagină, dar şi blogul mi-au fost adevăraţi aliaţi împotriva depresiei şi a oboselii psihice şi fizice…scriind, reuşesc să mă descarc de energia negativă.


Miercuri, 14 mai:


Am reuşit, în sfârşit, să îmi fac curăţenie în şifonier…este atât de frumos acum!!! Faţă de cum era, acum…îmi e mai mare dragul să mă uit la el! 🙂


http://lifeandsoulofficialpage.blogspot.com/feeds/posts/default
Daca iti place, da-i un share. 🙂Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Iti astept parerea :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *