Cufărul cu amintiri – săptămâna 2

Joi, 24 aprilie:


 Pentru că ador cafeaua, beţişoarele parfumate, marea şi lumânările parfumate, în această zi ele au fost esenţa relaxării mele! Bineînţeles că, o dată ce relaxarea s-a instaurat în simţurile mele, a venit imediat şi…fericirea! 🙂

Am găsit, cu doar o zi în urmă, beţişoare parfumate “briza oceanului” şi le-am cumpărat fără să stau pe gânduri! Vi le recomand cu drag, pentru clipele în care vă este dor de mare, însă nu puteţi ajunge prea curând în braţele ei…


Vineri, 25 aprilie: 

Iubesc psihologia, îmi place să stau de vorbă cu oamenii, să le ascult poveştile de viaţă şi să îi las să îmi spună despre zâmbetele, lacrimile, amintirile şi despre clipele lor. Îi las să îmi povestească, atât cât vor şi cât simt, trecutul lor…
Am o colecţie frumoasă de cărţi de psihologie şi dezvoltare personală şi, iată, am mai adăugat o carte la această colecţie.
A fost o zi superbă!
Sâmbătă, 26 aprilie
Muzica este “plăcerea mea nevinovată” de zi cu zi…atunci când sunt supărată, veselă, atunci când am nevoie de un impuls sau doar când vreau să mă relaxez, muzica mă ajută şi este alături de mine, dăruindu-mi exact ce am nevoie.

Radioul meu îmi readuce zâmbetul pe buze în fiecare dimineaţă şi îmi dă forţă pentru o nouă zi, iar seara mă ajută să mă relaxez.. Nu ştiu ce m-aş face fără el!
Aceasta a fost o zi de relaare, în care am apelat la radio, pentru a asculta muzica ce mi-a dăruit clipe de vis, clipe cu zâmbete şi căldură în suflet.
Duminică, 27 aprilie:


Pentru că obişnuiesc ca, în zilele în care sunt liberă, să mă răsfăţ cu beţişoare parfumate, nici în această zi de duminică nu am sărit peste…această dorinţă. 🙂
Iată însă că acest beţişor s-a dovedit a fi mai special! Nu a ezitat să mă surprindă, atunci când am observat cum a ars. Partea arsă s-a încovoiat cumva şi a rămas aşa, fără să cadă. Recunoc că este pentru prima dată când am văzut un asemenea specimen şi m-a amuzat teribil! :))Luni, 28 aprilie:


Îmi plac foarte mult cănile haioase. Atunci când am văzut aceste căni…îndrăgostite, mi-am spus că trebuie să mi le fac cadou. De atunci, ele îmi înveselesc fiecare clipă, atunci când le privesc.
Am învăţat că, uneori, este bine să ne facem cadouri ieftine şi…haioase! 🙂
Marţi, 29 aprilie:


Ziua aceasta a fost o zi banală până când, atunci când am venit de la serviciu, am găsit, acasă, un colet pentru mine. Curioasă nevoie mare, l-am deschis şi….ziua s-a schimbat, devenind o zi superbă! Am primit premiul oferit de Farmec, câştigat în competitia Spring SuperBlog, cu articolul: http://lifeandsoulofficialpage.blogspot.ro/2014/03/minunea-din-viata-mea.html
De abia aştept să termin tratamentul şi să vă povestesc despre el! 🙂Miercuri, 30 aprilie:


În drum spre serviciu (şi nu numai), merg prin parc, pentru a mă bucura de minunăţiile naturii! Doar aşa, mă încarc cu energie şi cu zâmbete pentru o nouă zi de muncă!
Din păcate, observ oameni care nu mai merg pe jos, nu se mai plimbă prin parcuri, susţinând că nu au timp (însă au timp pentru calculator, jocuri, televizor, etc.). Ei aleg să circule, chiar şi pentru o staţie, cu mijloacele de transport în comun, sau cu maşina proprie. Îmi este milă de aceşti oameni, pentru că nu îşi găsesc timp pentru lucrurile cu adevărat importante din viaţă…păcat!

http://lifeandsoulofficialpage.blogspot.com/feeds/posts/default
Daca iti place, da-i un share. 🙂Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Iti astept parerea :)

2 thoughts on “Cufărul cu amintiri – săptămâna 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *