Cufărul cu amintiri – săptămâna 1

După cum bine ştiţi, m-am hotărât să susţin, şi eu, programul “100 happy days“, astfel încât învăţ, în fiecare zi, să văd frumuseţea peste tot. Zi de zi, trebuie să fac o poză a unui lucru ce m-a făcut fericită în acea zi.


Am citit, de curând, un articol foarte interesant şi frumos în care autoarea a ales ca, în fiecare săptămână, să posteze (într-un articol separat) sapte poze (câte una pentru fiecare zi a săptămânii), ce i-au făcut clipele mai frumoase. 
Pentru că mi-a plăcut foarte mult ideea ei şi pentru că a fost de acord să o preia şi eu, m-am hotărât ca, de acum, în fiecare vineri să postez, printr-un articol denumit “Cufărul cu amintiri – săptămâna X“, pozele ce mi-au făcut săptămâna mai frumoasă, adică exact pozele pe care le-am postat pentru proiectul “100 happy days“.
În acest prim articol “Cufărul cu amintiri” voi posta pozele din prima săptămână a proiectului:
Am început proiectul într-o superbă zi de joi, 17 aprilie 2014:
Am avut ocazia să realizez, împreună cu logodnicul meu, acest frumos aranjament de Paşte, la un “workshop de aranjamente pentru masa de Paște“, organizat de Doctor Deco.
Eu mi-am dorit ca, pe ou, să locuiască o familie de gărgăriţe. După cum vedeţi, mama şi tata gărgătiţă se pupă, iar copiii…zburdă peste tot. :))
Mi-am aşezat aranjemantul în cameră, în aşa fel încât să îl văd cât se poate de des. De câte ori îl privesc, zâmbetul îmi reapare pe chip, mai ales când…prinvesc gărgăriţele iubăreţe!
 Vineri, 18 aprilie 2014:
 
Un băieţel la care ţin foarte mult, mi-a făcut o inimioară din plastilină şi mi-a dăruit-o, întrebându-mă dacă îmi place…”inimica“. :)) M-a plăcut foarte mult faptul că el nu s-a oprit la a-mi da doar o “inimică”, ci mi-a dat mai multe, atât mie cât şi logodnicului meu. Semn că ţine la noi şi că, deşi nu reuşim să ajungem prea des pe la el, nu este supărat pe noi, ci se bucură ori de câte ori ne vede.
Cum am ajuns acasă, am pus inimioara într-o cutie de bijuterii (pentru că, pentru mine, această inimioară este cea mai frumoasă şi valoroasă bijuterie) şi, lângă inimioară, am pus o gărgătiţă…nu ştiu de ce, dar am aşezat-o acolo! :))
Sâmbătă, 19 aprilie 2014

În timp ce mă pregăteam pentru Paşte, am pozat şi ouăle frumos vopsite. 
Am aşteptat cu drag Paştele şi m-am bucurat, din plin, de fiecare tradiţie de care ţinem cont. 
Fiecare sărbătoare este menită să ne readucă liniştea, frumosul şi…binecunoscuta dorinţă de “a fi mai buni“. Totuşi, ar trebui să avem această dorinţă mereu, nu doar în zilele de sărbătoare!Duminică, 20 aprilie 2014:


După ce am fost să luăm lumină, mi-am spus că acesta este cel mai frumos moment din ziua ce tocmai începuse. Îmi place enrom de mult această parte a sărbătorilor pascale, atât pentru povestea croită în jurul “luminii“, cât şi pentru că ne adunăm cu toţii, vecini de scară, de bloc şi vecini din blocuri vecine, pentru a aştepta, cu sufletul la gură, momentul în care luminna va ajunge şi la noi.
Este un moment frumos, ce nu poate fi descris în cuvinte. Şi, aşa cum am citit de curând, “cele mai bune trăiri sunt acelea pe care nu le poţi descire în cuvinte!” (autor necunoscut)
Luni, 21 aprilie 2014:


În această zi, florile au fost izvorul meu de fericire, de frumuseţe, de linişte, de culoare şi de magie!
Da! Florile sunt zâmbetul naturii, sunt liniştea ce înfloreşte în sufletul meu, sunt pata de culoare zilnică, sunt magia de care, fiecare dintre noi, avem nevoie…

Marţi, 22 aprilie 2014:Ea este Miki, căţeluşa mea frumoasă şi deşteaptă, pe care o iubesc mult, mult, mult…chiar şi atunci când face prostii…peste prostii! 🙂
Este nebunatică, dar şi supărăcioasă! Trebuie să facă numai cum vrea ea, altfel nu e de bine pentru ceilalţi! :))
Cu toate astea, ea ştie cum să facă oamenii fericiţi! Ştie să pupe, să mângâie şi să ia în braţe. Ştie când sunt supărată şi când nu. Ştie multe…la fel ca orice animal!


Miercuri, 23 aprilie:

Aceasta a fost o zi cu dublă fericire, pentru că am revăzut o prietenă veche şi am cunoscut şi căţeluşii ei. Imediat s-au apropiat de mine şi au venit să ne jucăm. Tare scumpi sunt!
Animalele chiar îţi pot face ziua mult mai frumoasă, ele au acest dar aparte, pe care mulţi oameni…nu îl au! 


Aceasta a fost săptămâna mea în poze. A fost o săptămână frumoasă, veselă şi…plină de surprize plăcute!

© Adelina Anca F. 
© Life&Soul
http://lifeandsoulofficialpage.blogspot.com/feeds/posts/default
Daca iti place, da-i un share. 🙂Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Iti astept parerea :)

2 thoughts on “Cufărul cu amintiri – săptămâna 1

  • April 25, 2014 at 10:50 am
    Permalink

    Minunate pozele tale si ma bucur enorm ca iti place ideea ! Abia astept sa citesc si saptamana viitoare ! 😀

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *