100 de zile de…FERICIRE!

Plimbându-mă prin blogosferă, am dat peste un articol interesant…un articol despre proiectul http://www.100happydays.com/ro.  
Provocarea lor este ca oamenii ce se înscriu în acest proiect să posteze, timp de 100 de zile, câte o poză a unui moment care i-a făcut fericiţi în acea zi.
Sursă poză
Fie că este vorba de un prieten, de o floare, de cer, de ploaie, de maşini, de serviciu, de dans, orice poză care te-a făcut fericit/ă este binevenită!
De cum am aflat de acest proiect (NU este un concurs), vă spun sincer că nu am stat pe gânduri şi m-am înscris. Mi-a plăcut enorm de mult această idee şi, recunosc, chiar am nevoie de un album cu 100 de poze care să îmi reamintească, în momentele grele, de cele mai frumoase 100 de clipe. Da, îmi doresc ca, la sfârşitul celor 100 de zile, să îmi fac un album sau o colecţie a clipelor frumoase din cele trei luni şi…câteva zile. Îmi doresc să am, la sfârşitul programului, un cufăr cu amintiri ce îmi va ajuta sufletul să zâmbească atunci când îi va fi mai greu. 
Fiecare dintre noi are nevoie de un cufăr cu cele mai frumoase amintiri, pentru a-şi umple sufletul cu frumos, cu iubire, cu zâmbete, cu căldură, prietenie, sensibilitate. Doar aşa putem trece peste momentele grele…

Fiecare zi ce trece lasă, în urma ei, măcar o amintire frumoasă. Atunci când susţinem că “am avut o zi cât se poate de grea şi de urâtă” (ceea ce, nu de puţine ori mi s-a întâmplat să spun), înseamnă că, pur şi simplu, nu am fost destul de atenţi la lucrurile mărunte ale vieţii, dar de o frumuseţe nemărginită! 
În cele 100 de zile îmi doresc să mă bucur de micile bucurii ale vieţii de zi cu zi…bucurii peste care treceam foarte repede până acum!

Pozele postate de mine le puteti găsi pe facebook, la:
 #‎fericireinpoze‬ 

Eu am acceptat provocarea! 
Tu…accepţi provocarea? 🙂
© Adelina Anca F.         

© Life&Soul 

http://lifeandsoulofficialpage.blogspot.com/feeds/posts/default
Daca iti place, da-i un share. 🙂Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Iti astept parerea :)

4 thoughts on “100 de zile de…FERICIRE!

 • April 17, 2014 at 4:34 pm
  Permalink

  Este o idee splendida, totul e sa iti aduci aminte in fiecare zi sa "imortalizezi" frumosul. Asa cum spui, uneori parca n-ai chef de nimic, nici macar sa cauti ceva frumos!

  Reply
 • April 17, 2014 at 5:22 pm
  Permalink

  Da, si eu m-am gandit la fel…ca este o ideea minunata!
  🙂 De abia astept sa vad ce va fi dupa astea 100 de zile…:)

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *