Despre (Spring) SuperBlog…cu drag!

Am aflat de SuperBlog în 2013, exact când competiţia era pe la jumătate. Mi-am dorit să particip atunci însă, recunosc, nu am avut curajul necesar. Nu am crezut că voi reuşi să concurez cu bloggeri experimentaţi, cunoscuţi şi foarte buni în ceea ce fac! De fapt…de concurat ştiam că puteam concura, însă, dacă mi-ar fi spus cineva că voi ajunge în primii 10, aş fi spus că e nebun/ă! 🙂 😀
Aflând că, în primăvară, se va organiza şi Spring SuperBlog, am fost atât de fericită, încât, de prin decembire, am aşteptat, cu sufletul la gură, să înceapă competiţia…de primăvară!
Sursă poză
 Timpul s-a scurs foarte repede, primăvara şi-a reintrat în drepturi şi, o dată cu ea, Spring SuperBlog a strâns bloggerii pasionaţi, le-a dat probe care de care mai creative şi mai interesante; a adus zâmbete sau lacrimi, fericire sau tristeţe, comentarii mai mult sau mai puţin răutăcioase, nemulţumiri sau realizări. 
Am înţeles, pe parcursul competiţiei, că întotdeauna vor exista oameni nemulţumiţi, că vor exista discuţii mai mult sau mai puţin plăcute despre fiecare om ce a făcut posibilă această competiţie (fie că e participant, juriu, partener sau organizator). 
Trebuie să recunosc faptul că, fără toate acestea, Spring SuperBlog nu ar fi fost la fel! Fără micile înţepături, fără comentariile din grup, fără nemulţumiri şi fără “dar eu ce ce am luat notă mică?” sau “articolul X nu merita notă atât de mare…al meu era mult mai bun!“, poate că nu am fi fost atât de angrenaţi în acest concurs. 
Fără aceste nemulţumiri, “tabloul” SuperBlog nu ar fi la fel, pentru că…nu degeaba se spune: dacă totul ar fi bine şi frumos şi dacă toate ne-ar ieşi aşa cum vrem, ne-am plictisi! 🙂 


Mi-a plăcut foarte mult şi faptul că bloggerii concureţi sunt uniţi, deschişi, glumeţi şi prietenoşi. SuperBlog este mai mult decât o competiţie, este o ECHIPĂ…o echipă în care, o dată ce ai intrat, cu greu mai poţi ieşi! Aşa cum bine s-a precizat şi la gara Spring SuperBlog: “microbul SuperBlog NU are antidot!” 🙂

Acum mă simt liberă să vorbesc şi despre mine (este timpul să iau puţin din narcisismul lui Emil :))!

Am reuşit să mă clasez pe locul 10! Mi-am dorit atât de mult să fiu în TOP 10 încât, iată, m-am clasat exact pe locul 10! Sunt tare mândră de această frumoasă realizare şi, drept dovadă, am scris chiar şi pe diplomă locul pe care m-am clasat! :))

Am fost întrebată care a fost proba preferată. Nu am ştiut să răspund clar, pentru că TOATE probele mi-au plăcut, în felul lor!
Am încercat să las, în fiecare articol, un mesaj frumos şi o parte din ceea ce sunt…oare am reuşit?
În toate articolele scrise pentru Spring SuperBlog am lăsat o parte din viaţa mea reală, o parte din sufletul meu, o parte din amibiţie, din perseverenţă, din emoţie şi din pasiune.
Scriu cu pasiune şi, în zilele în care nu am ce face, “asta îmi ocupă tot timpul”! Din păcate, aceste zile sunt puţine, însă mă bucur de fiecare dintre ele (astăzi fiind una din zilele în care “nu am ce face“).
Am avut patru articole premiate, de care sunt foarte mândă:
  • Minunea din viaţa mea  este un articol scirs pentru a doua probă de la farmec. Am  obţinut 100 de puncte şi am fost printre cei 10 premianţi ai probei. 
  • Magia cărţilor este un articol scris pentru editura ALL. Am obţinut 80 de puncte şi, chiar dacă nu am fost printre premianţii probei, editura ALL a suplimentat premiile. 

 Şi acum, dacă am fost cât am putut de narcisistă, trebuie să postez şi discursul meu…cu care sper că nu m-am făcut de râs chiar foarte mult…am avut emoţii peste emoţii! :))

 

FELICITĂRI participanţilor! 
FELICITĂRI finaliştilor, FELICITĂRI bloggerilor din top 9 şi…FELICITĂRI câştigătoarei!
FELICITĂRI şi MULŢUMIRI atât organizatorilor, cât şi sponsorilor!
Dacă tot sunt la capitolul “mulţumiri”, MULŢUMESC pentru articolul despre…”scandalul cu maidanezii” (am văzut că aşa este cunoscut acest articol)! :))

Sper să ne revedem, cu bine, la gala SuperBlog din decembrie şi, până atunci, sper să ne mai întânim…
Cu drag,
pentru (Spring) SuperBlog! 


© Adelina Anca F.         

© Life&Soul 

http://lifeandsoulofficialpage.blogspot.com/feeds/posts/default
Daca iti place, da-i un share. 🙂Share on Facebook
Facebook
0Share on Google+
Google+
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Lasa-mi o amintire :)