Despre (Spring) SuperBlog…cu drag!

Am aflat de SuperBlog în 2013, exact când competiţia era pe la jumătate. Mi-am dorit să particip atunci însă, recunosc, nu am avut curajul necesar. Nu am crezut că voi reuşi să concurez cu bloggeri experimentaţi, cunoscuţi şi foarte buni în ceea ce fac! De fapt…de concurat ştiam că puteam concura, însă, dacă mi-ar fi spus cineva că voi ajunge în primii 10, aş fi spus că e nebun/ă! 🙂 😀
Aflând că, în primăvară, se va organiza şi Spring SuperBlog, am fost atât de fericită, încât, de prin decembire, am aşteptat, cu sufletul la gură, să înceapă competiţia…de primăvară!
Sursă poză
 Timpul s-a scurs foarte repede, primăvara şi-a reintrat în drepturi şi, o dată cu ea, Spring SuperBlog a strâns bloggerii pasionaţi, le-a dat probe care de care mai creative şi mai interesante; a adus zâmbete sau lacrimi, fericire sau tristeţe, comentarii mai mult sau mai puţin răutăcioase, nemulţumiri sau realizări. 
Am înţeles, pe parcursul competiţiei, că întotdeauna vor exista oameni nemulţumiţi, că vor exista discuţii mai mult sau mai puţin plăcute despre fiecare om ce a făcut posibilă această competiţie (fie că e participant, juriu, partener sau organizator). 
Trebuie să recunosc faptul că, fără toate acestea, Spring SuperBlog nu ar fi fost la fel! Fără micile înţepături, fără comentariile din grup, fără nemulţumiri şi fără “dar eu ce ce am luat notă mică?” sau “articolul X nu merita notă atât de mare…al meu era mult mai bun!“, poate că nu am fi fost atât de angrenaţi în acest concurs. 
Fără aceste nemulţumiri, “tabloul” SuperBlog nu ar fi la fel, pentru că…nu degeaba se spune: dacă totul ar fi bine şi frumos şi dacă toate ne-ar ieşi aşa cum vrem, ne-am plictisi! 🙂 


Mi-a plăcut foarte mult şi faptul că bloggerii concureţi sunt uniţi, deschişi, glumeţi şi prietenoşi. SuperBlog este mai mult decât o competiţie, este o ECHIPĂ…o echipă în care, o dată ce ai intrat, cu greu mai poţi ieşi! Aşa cum bine s-a precizat şi la gara Spring SuperBlog: “microbul SuperBlog NU are antidot!” 🙂

Acum mă simt liberă să vorbesc şi despre mine (este timpul să iau puţin din narcisismul lui Emil :))!

Am reuşit să mă clasez pe locul 10! Mi-am dorit atât de mult să fiu în TOP 10 încât, iată, m-am clasat exact pe locul 10! Sunt tare mândră de această frumoasă realizare şi, drept dovadă, am scris chiar şi pe diplomă locul pe care m-am clasat! :))

Am fost întrebată care a fost proba preferată. Nu am ştiut să răspund clar, pentru că TOATE probele mi-au plăcut, în felul lor!
Am încercat să las, în fiecare articol, un mesaj frumos şi o parte din ceea ce sunt…oare am reuşit?
În toate articolele scrise pentru Spring SuperBlog am lăsat o parte din viaţa mea reală, o parte din sufletul meu, o parte din amibiţie, din perseverenţă, din emoţie şi din pasiune.
Scriu cu pasiune şi, în zilele în care nu am ce face, “asta îmi ocupă tot timpul”! Din păcate, aceste zile sunt puţine, însă mă bucur de fiecare dintre ele (astăzi fiind una din zilele în care “nu am ce face“).
Am avut patru articole premiate, de care sunt foarte mândă:
 • Minunea din viaţa mea  este un articol scirs pentru a doua probă de la farmec. Am  obţinut 100 de puncte şi am fost printre cei 10 premianţi ai probei. 
 • Magia cărţilor este un articol scris pentru editura ALL. Am obţinut 80 de puncte şi, chiar dacă nu am fost printre premianţii probei, editura ALL a suplimentat premiile. 

 Şi acum, dacă am fost cât am putut de narcisistă, trebuie să postez şi discursul meu…cu care sper că nu m-am făcut de râs chiar foarte mult…am avut emoţii peste emoţii! :))

 

FELICITĂRI participanţilor! 
FELICITĂRI finaliştilor, FELICITĂRI bloggerilor din top 9 şi…FELICITĂRI câştigătoarei!
FELICITĂRI şi MULŢUMIRI atât organizatorilor, cât şi sponsorilor!
Dacă tot sunt la capitolul “mulţumiri”, MULŢUMESC pentru articolul despre…”scandalul cu maidanezii” (am văzut că aşa este cunoscut acest articol)! :))

Sper să ne revedem, cu bine, la gala SuperBlog din decembrie şi, până atunci, sper să ne mai întânim…
Cu drag,
pentru (Spring) SuperBlog! 


© Adelina Anca F.         

© Life&Soul 

http://lifeandsoulofficialpage.blogspot.com/feeds/posts/default
Daca iti place, da-i un share. 🙂Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Iti astept parerea :)

16 thoughts on “Despre (Spring) SuperBlog…cu drag!

 • April 14, 2014 at 10:35 am
  Permalink

  ma bucur pentru tine! si eu as vrea sa-i cunosc pe toti , dar poate o data o sa ajung si eu la gala (cand mai creste mario sau cand se va face la sibiu) :). Felicitari !

  Reply
 • April 14, 2014 at 10:39 am
  Permalink

  Multumesc, Bianca!!
  Poate reusim sa ne vedem in decembrie. Sau la urmatoarea gala Spring SuperBlog.
  Cand mai creste Mario, il poti lua si pe el! 🙂

  Reply
 • April 14, 2014 at 11:53 am
  Permalink

  Pai bine mai bloggerito, imi scrii numele si nu-mi dai link? Narcisismul meu e proverbial, dar trebuie sa vada si lumea de ce is io narcisist…

  Reply
 • April 14, 2014 at 12:09 pm
  Permalink

  Felicitări pentru locul obţinut!!!

  Şi-ţi mulţumesc fiindcă mi-ai menţionat articolul. L-am scris pentru că, după părerea mea, ai fost nedreptăţită. Şi nu-mi plac nedreptăţile!

  Reply
 • April 14, 2014 at 12:25 pm
  Permalink

  EMIL: mai bloggerule, stie lumea ca "narcisismul tau e proverbial" si mai stie si de ce! :))

  PINKY: cum sa nu mentionez eu castigatoarea competitiei? Una peste alta, ai facut treaba buna! 🙂

  JOKER (sau Alex): eu iti multumesc! 🙂

  Reply
 • April 14, 2014 at 1:00 pm
  Permalink

  Multumesc, Aguritza! 🙂
  Felicitari si tie si succes in continuare!

  Reply
 • April 15, 2014 at 7:46 am
  Permalink

  Felicitari, ma bucur mult ca ai ajus pana aici si ai ocupat si un loc de nota 10 🙂
  Data viitoare o a fie mai bine 🙂
  Bafta multa!

  Reply
 • April 15, 2014 at 8:25 am
  Permalink

  Multumesc mult!
  Da, data viitoare sper sa fie mai bine 😀
  Succes si tie!

  Reply
 • April 15, 2014 at 6:42 pm
  Permalink

  Felicitări, Adela! Întotdeauna pui suflet şi emoţie în scrierile tale.

  Reply
 • April 16, 2014 at 9:41 pm
  Permalink

  Cand, in ziua de 8 Martie, mi-ai propus sa te insotetsc la intalnirea superbloggerilor de la Salon Du'Mariage am fost putin reticent, pe motiv ca eu nu eram implicat in comunitatea Spring SuperBlog. Dar stiind cat de implicata erai in aceasta competitie am decis sa te insotesc si nu am regretat deoarece am avut prilejul sa cunosc persoane interesante cu care ai ce discuta.
  Cand, o luna mai tarziu, mi-ai propus sa te insotesc si la gala Spring SuperBlog am acceptat, cu mare placere, mai ales datorita performantei realizate in cadrul competitiei: locul 10 in clasamentul final. Stiu cat de mult ti-ai dorit sa ajungi in primii 10 finalisti. Am vrut sa-ti impartasesc marea realizare prin prezenta mea la aceasta gala. Trebuie sa recunosc ca aceste aproape 24 de ore (petrecute in preajma bloggerilor) m-au determinat sa privesc cu alti ochii aceasta competitie astfel incat , la finalul galei, mi-am propus sa particip la urmatoarea editie alaturi de tine. Dar nu doresc sa-ti fiu rival sau concurent ci doar un tovaras in aceasta competitie.

  Reply
 • April 16, 2014 at 10:20 pm
  Permalink

  🙂 Si iata ca, la ora asta (1:16 noaptea) nu am somn…si am citit cu mare drag mesajul tau (sau comentariul).
  Nici nu vom fi rivali, nu avem cum! Un simplu concurs nu ne poate transforma, dupa 6 ani, in rivali…ci in doi oameni care se iubesc si care au ales inca un drum comun! :*
  Mai am atatea de spus…dar prefer sa ti le spun fata in fata!
  Multumesc…pentru tot!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *