Alege să trăieşti sănătos!

De când sunt mică, am avut probleme cu greutatea. Bineînţeles că, încă din generală, văzând alte fete că erau slăbuţe, am început să ţin fel şi fel de diete. Am ţinut diete precum “dieta disociată”, “daneză”, o dietă doar pe bază de fructe şi de ceai sau pe bază de carne. După fiecare dietă am reuşit să slăbesc, însă, după câteva zile de la încheierea unei diete, începeam să mă îngraş iar…! Văzând însă că, în urma dietelor, totuşi slăbesc (chiar şi pentru scurt timp), am crezut că, dacă ţin mai multe diete (una după alta), voi reuşi să slăbesc şi…să mă menţin. Tot ce am reuşit să fac a fost să mă “împrietensc” cu o anemie de care nu mai scap şi să mă procopsesc cu câteva kilograme peste greutatea pe care o aveam…”de parcă kilogramele vechi nu erau destule” – îmi tot spuneam, dezamăgită.
Câţiva ani am preferat să nu mai ţin diete, ci să încerc să mănânc cât puteam de sănătos. De asemenea, am început să fac şi gimnastică. Aceste obiceiuri au dat rezultate, reuşind să slăbesc, în aceşti câţiva ani, aproximativ 5 kilograme…însă era mult prea puţin pentru a-mi îndeplini visul de a slăbi cât mai repede!
Sursă poză: www.lemosilhouette.ro

Cu fiecare zi ce trecea, eu eram din ce în ce mai nemulţumită si mai supărată, dar soarta a făcut ca, într-o zi, să citesc despre LemoSilhouette. Astfel, am aflat că LemoSilhouette are ingrediente naturale, ca lămâia verde, portocalul amărui, ananasul, aloe vera, guarana şi l’argininxă. De cum am aflat de acest minunat adjuvant pentru un stil de viaţă sănătos, m-am hotărât să merg la un nutriţionist, pentru a-mi spune dacă LemoSilhouette este potrivit şi pentru mine.

Fără să mai stau pe gânduri, am plecat spre nutriţionist şi, ajungând, am început discuţia despre un stil de viaţă echilibrat:
” – Bună ziua, doamnă doctor!” – îi spun, cu ultimele licăriri de speranţă în ochi…
” – Bună ziua, draga mea!” 
” – Doamnă doctor, eu încerc de mult timp să slăbesc…şi văd că mai mult rău îmi fac! Am venit la dumneavoastră pentru a mă învăţa cum pot să trăiesc sănător. Aş dori să îmi spuneţi, înainte de toate, dacă pot folosi LemoSilhouette ca adjuvant în lupta mea pentru a duce o viaţă sănătoasă şi, implicit, pentru a slăbi.” 
“- Mă bucur atunci când tinerii îmi cer ajutorul. Mă bucur atunci când observ că orice om vrea să trăiască mai sănătos. Pentru început, draga mea, trebuie să eviţi dulciurile şi grăsimile. Îţi voi realiza un program pentru fiecare masă, timp de o lună. Trebuie să începi să faci mai multă gimnastică. Ar fi perfect dacă ţi-ai face abonament la sală, unde poţi avea antrenor personal. Cât despre LemoSilhouette, să ştii că ai găsit exact ce îţi trebuia! Vei începe să îl iei încă de mâine. Îţi va fi un bun prieten în lupta pe care te-ai hotărât să o duci!” 
“- Ce bine îmi pare! În sfârşit, simt că dorinţa mea de a slăbi se va împlini!” 
Sursă poză:
www.feminis.ro

“- Dacă îmi vei asculta sfaturile, se va îndeplini cu siguranţă! Vreau să îţi spun mai multe despre LemoSilhouette! Un ingredient important pe care îl conţine, este guarana. Un studiu realizat de către Centrul de Cercetare a Obezitatăţii din St. Luke’s-Roosevelt Hospital Center şi Departamentul de Medicină, pe un eşantion de 67 de persoane împărţite în două grupuri, a arătat că  grupul care a folosit guarana a reuşit să slăbească mai mult, înclusiv din grăsimea corporală, decât grupul placebo care nu a folosit guarana. De asemenea, LemoSilhouette conţine alt ingredient foarte bun, lămâiaverde. Spun că este un ingredient foarte bun, pentru că lămâia verde poate deveni o foarte bună armă împotriva kilogramelor în plus. Atunci când cumperi lămâi verzi, trebuie să le alegi pe acelea care au culoarea verde intensă şi care sunt lucioase. De asemenea, trebuie să fie destul de grele, chiar dacă sunt micuţe. Este foarte important să ştii cum să alegi alimentele!” 

“- Mulţumesc pentru toate aceste preţioase informaţii, doamnă doctor! Vă mulţumesc din suflet! Acum, am pus temelia pentru a-mi clădi o viaţă cât mai sănătoasă! Îmi doresc să duc o viaţă prin care să obţin o stare de bine atât fizic, cât şi psihic. Ştiu că mai am multe de învăţat…dar vă promit că voi fi silitoare şi ascultătoare!
“- Draga mea, sunt sigură că vei reuşi să slăbeşti şi sa te menţii! Îţi doreşti foarte mult acest lucru şi este important, pentru mine, să ştiu că aceasta este o dorinţă puternică ce freamătă în sufletul tău. Ţi-am pregătit programul de nutriţie pentru luna aceasta. Uite, îţi voi da şi adresa unei săli de fitness foarte bune, unde vei găsi antrenori ce te vor ajuta să ai o viaţă mult mai activă şi mai sănătoasă. Îţi mai dau încă un ajutor de neînlocuit: aşa cum am stabilit, vei lua şi LemoSilhouette. Ne vedem peste o lună, draga mea! Până atunci, mă poţi suna oricând ai nevoie de sfaturi sau de ajutor.” 
“- Mulţumesc mult pentru ajutor! De abia aştept să văd rezultatele, peste o lună! O zi minunată să aveţi, doamnă doctor! La revedere!
Am plecat de la nutriţionist cu zâmbetul pe buze şi cu inima plină de speranţă. În sufletul meu, ştiam că am descoperit o mare comoară ce mă va ajuta să pot avea un stil de viaţă sănătos. Am descoperit o comoară ce îmi va dezvălui secretele pentru a atinge o stare excelelntă atât fizic, cât şi psihic. 
M-am hotărât să încep chiar de acum programul, aşadar voi merge direct la sala de fitness, pentru a-mi face abonament pentru o lună. După ce mi-am plătit abonamentul, am avut şi o mică discuţie cu antrenoroul:

Sursă poză: www.doctor.info.ro

“- Bine ai venit printre oamenii care au grijă de sănătatea lor!” – îmi spuse, zâmbind, antrenorul.
“- Mulţumesc pentru primirea frumoasă! Sunt mândră că am luat această hotărâre la timpul potrivit. De abia aştept să încep antrenamentul!
“- Îl vom începe chiar de mâine. Astăzi însă, vreau să îţi dau câteva sfaturi. În primul rând, este foarte importantă, pentru tine, detoxifierea. La fel de important este să îţi păstrezi masa musculară şi, bineînţeles, să o măreşti. Sub nici o formă nu trebuie să scazi din masa musculară! Pentru detoxifiere şi pentru menţinerea masei musculare L-arginina este foarte bună. De asemenea, foarte important este să îţi păstrezi elasticitatea pielii, după ce vei slăbi. Trebuie să slăbeşti frumos, iar pielea trebuie să rămână elastică, strălucitoare şi sănătoasă. În acest sens, te va ajuta aloe vera. Nu în ultimul rând, trebuie să pierzi calorii…peste calorii! De asta suntem aici, amândoi. Aloe vera te va ajuta şi la pierderea caloriilor. De asemenea, pentru această problemă, îţi va sări în ajutor şi portocalul amar.

Sursă poză: www.unica.ro

“- Vai! Dar sunt atâtea suplimente…! Chiar trebuie să le iau pe toate?” – întreb, vizibil îngrijorată, antrenorul.
“- Nu! Nu va trebui să iei toate aceste suplimente. Îţi voi da un singur supliment, care conţine toate aceste ingrediente şi nu numai! Vei lua LemoSilhouette.
“- LemoSilhouette? Acest supliment mi l-a recomandat şi nutriţionista la care am fost chiar azi. De fapt, am aflat de LemoSilhouette şi mi-am dorit să aflu, din surse sigure, dacă este potrivit şi pentru mine. Îmi doresc foarte mult să slăbesc şi voi alege sănătatea!”
“- Se pare că eşti pusă pe fapte mari şi este foarte bine! Te aştept mâine la primul tău antrenament!
” – De abia aştept să încep antrenamentul, ştiind că voi fi îndrumată de un antrenor foarte bun! La reverede! Vă doresc o zi minunată!
“- La revedere! Te aştept mâine!
Ajunsă acasă, am comandat, fără a mai sta pe gânduri, LemoSilhuette.

Sursă poză: www.perfecte.ro

Zilele au trecut, iar eu am reuşit să nu mă abat nici de la planul de nutriţie, nici de la planul de antrenament. Am luat, zilnic, LemoSilhouette şi rezultatele au  apărut chiar după prima săptămână! 
După o lună am reuşit să slăbesc 15 kg şi mi-am recăpătat atât  încrederea în mine, cât şi corpul pe care mi l-am dorit de ani de zile! 
Am reuşit, în doar o lună, să ating o stare optimă atât din punct de vedere fizic, cât şi psihic. Am învăţat secretele unei vieţi sănătoase şi, de atunci, am reuşit să îmi menţin greutatea ideală, dar şi starea de bine.

  • Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2014.
© Adelina Anca F.     
© Life&Soul   

http://lifeandsoulofficialpage.blogspot.com/feeds/posts/default
Daca iti place, da-i un share. 🙂Share on Facebook
Facebook
0Share on Google+
Google+
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Lasa-mi o amintire :)