Dorinţele pot deveni realitate!

Încă din copilărie, am fost atrasă de oameni, de comunciare, de gesturi, de mimică…încă de mică, atunci când cineva mă întreba ce vreau să devin când voi creşte, eu spuneam că vreau să devin psiholog. 
Soarta a pregătit, însă, altceva pentru mine. La liceu am intrat la “matematică-informatică”, iar în facultate am ales să studiez contabilitatea. Am ales să studiez contabilitatea, în defavoarea psihologiei, pentru că ştiam că îmi va oferi un viitor mai sigur. Din păcate, nu a fost aşa…
Am învăţat, în timp, că este important să îmi placă domeniul pentru care mă pregătesc. Altfel, nu voi avea şansa de a-mi clădi un viitor sigur din punct de vedere financiar şi nu voi avea şansa de a merge la locul de muncă cu inima împăcată şi cu zâmbet în suflet şi pe chip.
În ultimul an de contabilitate, m-am hotărât să îmi încerc norocul la Facultatea de Psihologie. Mi-am propus să intru la buget, pentru că nu mi-aş fi permis să plătesc ambele facultăţi.
Cu mari emoţii, dar cu un gram de speranţă licărindu-mi în suflet, cu ochii luminaţi de fericire şi cu gânduri contradictorii ce îmi zburau prin minte, am început pregătirile; m-am înscris la examenul de admitere, mi-am cumpărat cărţile după care am învăţat zi şi noapte, însă am mai avut un aliat de nădejde: fiind vară, am ales să folosesc deodorantul antiperspirant Gerovital H3 Splendide. Ştiam că va urma o perioadă  foarte încărcată atât din punct de vedere emoţional, cât şi din punct de vedere al efortului intelectual şi, auzind de la prieteni că produsele antiperspirante Gerovital H3 prof.dr. Ana Aslan sunt foarte bune, am ales să le încerc şi eu! Am fost foarte mulţumită de aroma inconfudabilă şi delicată lăsată de aceste deodorante, dar şi de senzaţia persistentă de prospeţime a corpului.
Zilele de pregătire au trecut foarte repede şi iată că, fără să îmi dau seama, a venit şi ziua mult aşteptată, ziua examenului. Îmi amintesc că nu am putut dormi mai mult de trei, patru ore în noaptea dinaintea examenului. În cele câteva ore de somn, am visat că picasem examenul, aşadar m-am trezit, chiar înaintea soarelui, foarte speriată şi emoţionată.
Mi-am făcut un duş răcoritor, apoi am ales să folosesc un alt deodorant pe care mi l-am cumpărat, din aceeaşi gamă: deodorant antiperspirant Gerovital H3 Natural. Imediat după ce am folosit acest minunat deodorant, am simţit cum mă învăluie o stare naturală de bine, de linişte. M-am simţit pregătită să fac faţă provocării ce mi se deschidea în acea zi.
Ajunsă la facultate, emoţiile au început să pună stăpânire pe inima mea ce bătea atât de tare, încât parcă mă ruga să plecăm de acolo cât mai repede. Eu însă nu am băgat-o în seamă, am încercat să mă liniştesc şi m-am aşezat în banca de examen, aşteptând subiectele. Simţeam, încă, aroma proaspătă a deodorantului antiperspirant Gerovital H3 Natural. Am realizat atunci cât de norocoasă eram pentru că am aflat de aceste minunate deodorante, ce mă protejau chiar şi atunci când emoţiile îmi năpădeau întreg trupul şi sufletul!
După aproximativ două ore de examen, am ajuns acasă frântă, însă mi-am dorit să aflu cât mai multe despre produsele Farmec, întrucât plănuiam, pentru zilele următoare, o ieşire în oraş cu fetele, pentru a-mi cumpăra mai multe produse de la Farmec!
După ce am dat examenul şi până la aflarea rezultatelor, zilele au trecut, pentru mine, foarte greu. Un minut parcă se transformase într-o oră…!
Dar iată că, în sfârşit, a venit şi ziua în care s-au afişat rezultatele…cu emoţii mai mari decât în ziua examenului, m-am pregătit pentru a merge la facultate. Nu am plecat de acasă înainte de a folosi un alt deodorant din gama Gerovital H3: deodorant antiperspirant Gerovital H3 Sensitive. am fost foarte mulţumită şi de acest deodorant. Mi-a plăcut foarte mult felul în care pielea mea rămăsese mătăsoasă şi mi-a plăcut enorm cum, după câteva ore de la aplicare, pielea rămpsese la fel de proaspătă.
Ajunsă la facultate, mi-am căutat numele printre cei care intraseră la buget. Nu l-am găsit şi, prima reacţie pe care am avut-o a fost să plec…apoi m-am întors…cu gândul de a mă căuta în lista cu cei care intraseră pe locurile cu taxă. Vroiam măcar să ştiu ce notă am luat. Spre surprinderea mea, nu m-am găsit nici acolo. Inima începuse să o ia razna, iar în mintea mea se băteau tot felul de gânduri: “am fost admisă la buget!” – “nu am fost admisă la buget“. Nu îmi găsisem numele nicăieri. Nu ştiam ce să mai cred. Ştiam doar că aveam emoţii cum nu avusesem niciodată! Am decis să îmi mai caut, încă o dată, numele în lista celor admişi la buget. Am căutat înfrigurată şi…”AM REUŞIIIIIT! SUNT LA BUGET!!!” – am strigat şi am simţit cum tremuram toată, am început să plâng de fericire, m-am întrebat dacă visez sau nu…eram ca într-un basm ce a devenit, dintr-o dată, realitate! În acel moment, basmul copilăriei mele, dorinţa mea de când eram micuţă, a devenit o dulce şi frumoasă realitate!
Întoarsă acasă, mi-am dorit să îi fac un cadou unei prietene ce mi-a fost alături în tot acest timp. Am decis să îi fac şi ei cunoscută gama de produse antiperspirante Gerovital H3 prof.dr. Ana Aslan. Astfel, i-am cumpărat un deodorant antiperspirant Gerovital H3 Fresh, pe care i l-am dăruit cu drag. Mi-a spus, după doar câteva zile de la folosire, că este foarte mulţumită de acest deodorant şi că va continua să îl folosească.
Din această întâmplare, am învăţat cât de important este să cred în visul meu şi cât de importanţi sunt prietenii ce îmi sunt alături atât în clipele grele, cât şi în clipele bune.  Unul dintre cei mai buni prieteni mi-a fost, însă, deodorantul din gama Gerovital H3, ajutându-mă să îmi înfrânez, mai bine, emoţiile.
Am înţeles că, dacă am grijă ca dorinţele mele să devină realitate şi dacă nu mă las învinsă de greutăţile ce apar în drumul meu, voi reuşi, întotdeauna, să ajung acolo unde îmi propun. 
 
  •  Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2014.

© Adelina Anca F.
© Life&Soul 
 

http://lifeandsoulofficialpage.blogspot.com/feeds/posts/default
Daca iti place, da-i un share. 🙂Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Iti astept parerea :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *