Valoarea unei clipe

Îmi plac clipele de singurătate. Acele clipe în care îmi dăruiesc timp doar mie. Acele clipe în care sunt doar eu cu mine, acele binecuvântate clipe în care îmi pot vorbi doar mie, mă pot certa, sau pot fi mândră de mine.

Recunosc, am nevoie de timp, am nevoie să mă cunosc, am nevoie să meditez asupra vieţii mele. Am nevoie, câteodată, de singurătate. Singurătate pe care mi-o apropii ori de câte ori simt nevoia. Singurătate cu care mă împrietenesc şi pe care o preţuitesc, valorificând-o cât ştiu de frumos.

Sursa poza: Google Images

Timpul m-a învăţat să preţuiesc valoarea fiecărei clipe. Fiecare clipă, fie că o petrec alături de oameni sau doar alături de sufletul meu, are grijă să treacă lăsând în urmă zâmbete sau lacrimi, fericire sau tristeţe, ambiţie sau descurajare, realizări sau idealuri, dorinţe sau vise spulberate, optimism sau pesimism, speranţă sau tristeţe.
Am înţeles, în timp, că fiecare clipă, chiar dacă lasă în urma ei bucurii sau tristeţi, este o clipă magică. Este un dar de care nu toţi oamenii se pot bucura!

Sursa poza: Google Images

Am observat că fiecare clipă devine cu atât mai valoroasă, cu cât am grijă să învăţ din propriile greşeli şi am grijă ca amintirile frumoase să le închid în cufărul sufletului meu – de acolo, din sufletul meu, ştiu că pot avea acces la cele mai valoroase amintiri; amintiri ale clipelor ce au trecut, lăsând în urmă o văpaie de iubire, de speranţă, de frumuseţe, de bunătate, de veselie şi de optimism.

Pentru mine, cufărul sufletului meu reprezintă o cale de evadare din problemele vieţii; o cale de evadare printre cele mai valoroase şi frumoase amintiri ale clipelor ce au trecut, însă nu înainte de a la valorifica…
Ador să fac, din fiecare clipă, sărbătoare. Ma bucur de tot ce este frumos, ador să savurez orice îmi pregăteşte viaţa şi iubesc să am momente doar petnru sufletul meu…

Sursa poza: arhiva proprie

Adelina Anca F.
Furtuna De Emotii

Daca iti place, da-i un share. 🙂Share on Facebook
Facebook
0Share on Google+
Google+
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Lasa-mi o amintire :)