Trenul vieţii

Am învăţat să muncesc pentru ceea ce îmi doresc, am învăţat să mă laud doar cu ceea ce am realizat singură, am învăţat că viaţa te supune unor încercări cărora trebuie să le faci faţă – altfel, rişti să cazi…şi să nu te mai ridici!
Am învăţat să spun “da” provocărilor şi să spun “nu” lucrurilor care se obţin fără nici un efort – pentru că acele lucruri, aşa cum au fost obţinute, asa se vor risipi.
Am învăţat că, orice lucru câştigat prin muncă, ambiţie şi perseverenţă, valorează mult mai mult decât ceva câştigat prin efort minim.
Am învăţat că, pentru a ajunge acolo unde îmi doresc, trebuie să încep călătoria, fără a o mai amâna; iar pentru călătorie, trebuie să îmi pregătesc bagajele cu încredere în forţele proprii, curaj, perseverenţă, ambiţie, optimism, cu dorinţa de a ruşi, dar şi cu o doză de nebunie; o nebunie benefică, ce are puterea de a te ridica atunci când lumea este împotriva ta.
În viaţă, sunt trenuri care trec prin gara ta. În unele trenuri este bine să te urci, în altele nu.
Daca ştii că un anumit tren te duce către o destinaţie bună, urcă în el fără să eziţi! URCĂ, CHIAR DACĂ TE AŞTEAPTĂ O CĂLĂTORIE LUNGĂ ŞI GREA! La sfârşitul călătoriei, satisfacţia de a reuşi va fi mai mare decât orice obstacol întâlnit! 

© Adelina Anca F.
© Life&Soul  


http://lifeandsoulofficialpage.blogspot.com/feeds/posts/default
Daca iti place, da-i un share. 🙂Share on Facebook
Facebook
0Share on Google+
Google+
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Iti astept parerea :)

3 thoughts on “Trenul vieţii

  • June 12, 2013 at 5:44 am
    Permalink

    Stii ce e dureros ca inveti sa muncesti din greu pentru ceea ce-ti doresti, insa cand sa te urci in trenul mult dorit, constati ca nu mai ai loc, locul ti-a fost ocupat de cel care mereu obtine totul prin alte mijloace, nu prin munca. Un articol foarte frumos!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *