Gânduri despre viaţă

In viata, treuie sa stii SA TE STRECORI. Trebuie sa treci, cu brio, peste probleme, trebuie sa vrei SA REUSESTI, insa nu uita sa te opresti, atunci cand sufletul iti sopteste sa abandonezi lupta. Trebuie sa treci peste momentele penibile cu capul sus, sa inveti din propriile greseli si sa iti fi cel mai loial prieten!

Trebuie sa iti INVINGI temerile, sa iti ascunzi suferinta in spatele unui zambet, sa iti ASCUNZI lacrimile in spatele furiei, sau le folosesti atunci cand e nevoie. In viata, trebuie SA INVETI sa iti ascunzi cuvintele in spatele planului propriu de actiune.

Trebuie sa inveti sa te lauzi doar cu ceea ce ai realizat, nu cu ceea ce vrei sa realizezi. In viata, o simpla privire, o imbratisare sau o simpla atingere, pot face mai mult decat o mie de cuvinte.


Sursa poza: Google Images

In viata, trebuie sa iti inveti ochii sa vada dincolo de simple imagini, trebuie sa iti inveti urechile sa auda muzica vietii, trebuie sa iti inveti creierul sa gandeasca intr-un mod optimist; trebuie sa INTELEGI ca orice lucru bun care ti s-a intamplat este un motiv de bucurie si orice lucru rau care ti s-a intamplat, este o invatatura, deci tot un motiv de bucurie.

In viata, trebuie sa intelegi ca TIMPUL nu costa numai bani, ci si propria libertate; cum alegi sa iti petreci timpul, depinde numai de tine; depinde numai de tine daca, peste ani, vei avea amintiri frumoase, cu care sa te mandresti, sau daca iti vei aminti cum ti-ai irosit viata stand prea mult la calculator, sau acordand o importanta prea mare drogurilor, alcoolului, sau oamenilor care nu meritau timpul tau. Invata ca, atunci cand esti singur/a si cand te simti coplesit/a de probleme, plansul ramane cel mai bun medicament. Invata sa iti traiesti viata cu folos si incearca sa ai grija de sufletul tau.

© Adelina Anca F.
© Furtuna De Emotii

Daca iti place, da-i un share. 🙂Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Iti astept parerea :)

One thought on “Gânduri despre viaţă

  • July 10, 2013 at 6:52 am
    Permalink

    Superb articolul!…sper sa invat sa ma pot strecura…..acum ,ca exista acest blog minunat!….

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *